RADIONICA KUHANJA

URAVNOTEŽENI  VEGETARIJANSKI AJURVEDSKI OBROK

subota 16.12.2017. od 9:30 – 13:00
Kreše Golika 3, Zagreb

Ajurveda je više od sustava medicine koji služi prevenciji i liječenju bolesti, ajurveda je kompletna nauka o životu. Ona daje uputstva za način života kojim se postiže i održava najviša kvaliteta fizičkog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Ajurvedska kuhinja bogata je aromama kakve ni jedna druga kuhinja ne poznaje. Tu posebnost ona prvenstveno duguje začinima, koji osim što jelima daju različite arome također imaju i ljekovita svojstva. No potrebno je znati kada, koliko i koje začine upotrijebiti te kako ih dodati u jelo. O začinima i njihovoj uporabi, kao i o ostalim finesama ajurvedske kuhinje govoriti ćemo na ovoj radionici. Naučiti ćete kako pripremiti uravnoteženi, potpuni ajurvedski obrok, a na kraju ćemo sve to i degustirati! Naučiti ćete, a i sami napraviti beskvasno tijesto, ispeći čapati, parote pa čak i dose. Neka od jela će bit ii bezglutenska, nega veganska, tako da će se za svakoga naći poneštoOva radionica je najbolja za one koji tek počinju sa pripremanjem indijskih jela, kao i za one koji su iskusni u njihovoj pripremi.

Radionicu vodi Ivona Peček Hemwati, diplomirani ajurvedski savjetnik. Već 10 godina održava radionice ajurvedskog vegetarijanskog kuhanja, priprema ukusnu vegetarijansku hranu za razne prigode i redovito produbljuje svoje znanje na putovanjima u Indiji i Europi.

Cijena radionice je 230 kn, detaljna skripta je uključena u cijenu.  Broj polaznika je ograničen, prijave primamo na [email protected] ili ispunjavanjem donjeg obrasca uz uplatu od 230 kn na račun Bioprotector d.o.o. Zagreb HR7223400091110343383.


PRIJAVITE SE OVDJE

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaDeset totalno čudnih mentalnih vježbi koje će vas učiniti pametnijima: Ovo morate probati!
Slijedeća objavaPsihoterapijom do promjene kakvu želimo
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here