Cilj ove metode jest kako da otkrijemo obrasce koje činimo u odnosima, te kako razviti pozitivne obrasce koji nam omogućuju stvaranje skladne i sretne veze. Ova radionica je nastala na temeljima psihologije C.G. Junga i metoda istočne filozofije koja se koriste u novim psihoterapijskim pravcima.

Radionica se sastoji od dva djela. Prvi dio radionice se sastoji od teoretskog djela u kojem se govori o podsvjesnim mehanizmima koji aktiviraju prekide i nezadovoljstvo, dok se u drugom djelu bavimo vašim podsvjesnim mehanizmima pomoću Jungove metode. U drugom djelu radionice radi se na praktičnom djelu odnosno na tehnikama koje služe za rad s emocijama. Radi se o nekoliko tehnika koje se rade svaki dan kako bi se moglo svakodnevno afirmirati oni dijelovi osobnosti koji se ne koriste a oni uvijek utječu na kvalitetu veze.

Na radionici ćete naučiti:

1 . dijagnosticiranje emocionalnih blokada
2 . metodu izmjene i postavljanje novih obrazaca u podsvijesti
3 . metodu kontroliranja emocija straha, ljutnje, mržnje i ljubomore
4 . metodu otklanjanja blokada koje imamo u emocionalnom odnosu ili prema poslu.

Radionica traje 3 i pol sata.

Prijave na broj mob: 098 767 428 ili mail: [email protected]

https://www.facebook.com/events/336934693488212/

Prethodna objavaKako otkliještiti živac u lumbalnom dijelu (išijas): 2 jednostavna načina
Slijedeća objavaTEST – Slika koju izaberete prikazuje što vam donosi slijedeći mjesec (veljača)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here