06.05.-14.05. Otok Hvar – U Mohanjijevom Prisutstvu

0
1467

Boraviti sa Mohanjijem na Hvaru od 6. do 14. svibnja 2017. jedinstvena je prilika da uživate u blaženoj kombinaciji Mohanjijevog prisutstva, dubokog čišćenja i predivnog okruženja na moru, na jednom od najljepših otoka u Hrvatskoj, na Hvaru.

Tijekom ovog osmodnevnog ritrita, po prvi put, Mohanjj će predstaviti VODENU i SUNČANU KRIJU, metodu dubokog čišćenja gdje se kombinira stajanje u vodi i gledanje u sunce (Sun gazing) sa posebnim disanjem i fokusom koji ubrzava duhovno buđenje.

Obitelji s djecom dobivaju popust za djecu: za djecu do 12 godina 50% popusta, a od 12 do 18 godina imaju popust od 25%. Senses Resort savršeno je utočište za obitelji, sa velikim izborom zabavnih aktivnosti za djecu, uključujući bazen, vodeni park, razne sportove, itd. Rok za uplatu pune cijene za obitelji i parove je 1. svibnja 2017. (za pojedince 1. travnja). Za sve informacije možete nas kontaktirati na: [email protected]

Srdačno Vas pozivamo na naš retreat ”U Mohanjijevom prisutstvu” koji će se održati u zadivljujućem Senses Resortu na čarobnom otoku Hvaru od 6. svibnja 2017. do 14. svibnja 2017.

Retreat ”U Mohanjijevom prisutstvu” u biti je o VAMA s duhovnim Majstorom u moćnom prirodnom okruženju. Dakle, što se očekuje od vas? Samo da budete svoji i da izražavate svoje pravo ja. Mohanji kaže: ” Duhovni život znači biti TI. Biti Prirodan. Povezivati se sa sobom. Prepoznavati, razumijevati i stapati se sa sobom.”

Majstor dobro dođe, ako znate kako ga koristiti da dođete do samog sebe. Ovaj retreat je prilika da budete u tišini, da uđete u svoj unutrašnji prostor te da tragate iznutra. Da bismo imali dovoljno vremena za duboko unutrašnje čišćenje i transformaciju, Retreat će trajati duže nego obično – sveukupno 8 dana.

Osam blaženih dana bit ćete u mogućnosti koncentrirati se na svoju nutrinu te odmoriti se od ubrzanog tempa svakodnevnog života.

Jutarnja yoga bit će pod vještim vodstvom yoga instruktorice Devi Mohan po programu Himalajske Škole Tradicionalne Yoge (HSTY).

Unutrašnje čišćenje bit će znatno pojačano ranojutarnjom terapijom vodom, yogom, pranayamom, kriyama, yagnama, meditacijama. Satvična veganska hrana ići će ruku pod ruku s detoksikacijom i unutrašnjim čišćenjem. Ali neprocjenjiva vrijednost ovog Retreata je u istinskoj alkemiji koja se događa u proširenoj auri duhovnog Majstora. U pravom trenutku, kad je osoba otvorena i spremna da otpusti, iskra u unutrašnjem prostoru pojedinca izaziva pravu transformaciju.

Ono što se od sudionika traži jest puna pozornost, prijemčivost i disciplina s ljubavlju. Retreat je predivna prilika da se iskusi unutarnje blaženstvo i lakoća.

Iako je otok Hvar jedan od popularnijih otoka na Hrvatskoj obali, ovaj resort je ekskluzivan, ali povučen, miran, u savršenom spoju s prirodom, i samim time idealan za duhovne programe.

Primarni fokus Retreata bit će na detoksifikaciji na svim razinama, kroz svaki od pet elemenata koji tvore naše tijelo, tj. detoksikacija na:

  • staničnoj razini: kroz Mohanjijevo super intenzivno ”svjesno disanje”, kao i kroz druge Pranayame i Shatkarma tehnike (element zraka) kroz koje će nas vješto voditi Devi Mohan
  • fizičkoj razini: kroz yoga asane, svjesno hodanje, izabranu vegansku prehranu, ranojutarnju terapiju vodom i posebne kriye koje se izvode u moru (element zemlje i vode)
  • emocionalnoj razini: kroz meditaciju, tišinu, blagoslivljanje i opraštanje (element prostora/ uma) ulazimo u bezuvjetnu ljubav
  • duhovnom nivou: kroz Shaktipat (element vatre)
  • sinkronicitet bivanja u prisutnosti Majstora, rijetki blagoslov bivanja u vibraciji i auri Izvora

Dnevni raspored yoge na retreatu strukturiran je na način da radi na svim Panch Tattwama, da aktivira i balansira sedam energetskih centara (čakri) u tijelu.

Program yoge posebno je organizirala Himalajska Škola Tradicionalne Yoge (HTSY) koristeći znanja stečena tijekom desetljeća intenzivnih studija i mukotrpnih istraživanja.
Pod vodstvom iznimnog yoga učitelja Sanjay (ili Sanjay Sir), koji ima preko 40 godina iskustva u području yoge i od kojeg je Devi Mohan direktno učila, kreiran je raspored programa baziran na Mohanjijevim očekivanjima o zahtjevima grupne energije i postupnom napredovanju sudionika.

Mohanji će nas voditi ka oslobođenju od svih vezanosti te nam također pomoći da odemo iznad uma koji nas sprječava da imamo direktne uvide u Apsolutnu Istinu našeg Bića.

Tijekom Retreata, Mohanđi radi na razblaživanju i spaljivanju akumulirane karmičke prtljage i podizanju naše frekvencije. Konstitucijske promjene su izuzetno moćne i intenzivne. Mudrost i jasnoća, koje mogu doći jedino iz svijesti istinskog Majstora, pomažu nam održavati miran, stabilan i radostan unutrašnji prostor, bez obzira u kojim okolnostima se nađemo, još dugo nakon Retreata.

Imat ćete jedinstvenu priliku iskusiti radost, lakoću, duboka čišćenja i unutrašnju transformaciju. Ovo je prilika da budete pod Mohanjijevim vodstvom tijekom osam dana Retreata i uspostavite vezu sa Sobom – nije li to pravi blagoslov za svakog iskrenog tragača?

Nakon ovog programa možete nam se pridružiti i na Bosanskim piramidama 14. & 16. svibnja kada će Mohanji davati i inicijaciju u Kriju (potrebno je prijaviti se na vrijeme) o kojoj više možete saznati na: www.mohanji.org/consciousness-kriya/ ,a o samom programu na Bosanskim piramidama pročitajte ovdje https://www.facebook.com/events/1094888773956793/

* Za više detalja i pitanja, molimo Vas da pišete na email [email protected] ili se možete online prijaviti i poslat cemo Vam sve informacije http://mohanji.org/apply-for-serbia-program-bilingual-engl…/
* Da bismo zadržali ekskluzivnost i osobnu pažnju, imat ćemo samo 60 mjesta za Retreat ”U Mohanjijevom prisutstvu” na Hvaru
* Zbog velikog globalnog interesa, mjesta se rezerviraju po redoslijedu prijavljivanja.
* Kada se grupa formira, nećemo moći primati daljnje upite na razmatranje

https://www.facebook.com/events/1768129763505965/

PODIJELI
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 26.03.2017.
Slijedeća objavaJeste li znali da, kada kritizirate, na sebe preuzimate lošu karmu onoga kome to činite
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here