Ova radionica se zasniva na upoznavanju 4 elementa ili 4 funkcije svijesti, a zasniva se na Jungovoj terapiji kao i na jyotishu kroz koji točnije određujem slabiju funkciju. Ona funkcija koju ne koristite projicirate na partnera. Ukratko, tražite od njega određenu funkciju koju projicirate na njega/nju, ali je morate osvijestiti u sebi jer upravo zbog te funkcije ne funkcionira odnos. Na radionici ćete upoznati koji su to kvadranti, a onda, kada detektiramo koji kvadrant vam ne funkcionira, dobiti ćete tehnike koje jačaju taj kvadrant.

Obično ste puno toga pročitali o odnosima i sve to lijepo zvuči ali kada ne znate koja funkcija ne funkcionira onda postajete opsjednuti arhetipom žrtve koji preuzima cijeli vaš život i ako ne upoznate ove principe teško da ćete znati o čemu je problem. Ono najvažnije jest da nas o ovim principima nisu učili i zato se većina ne zna gdje bi počela kada se radi o problemu u odnosu.

U prvom djelu radionice upoznajemo se s četiri kvadranta. Nakon toga kroz vašu natalnu kartu određujemo koji kvadrant ne funkcionira i kako se on manifestirao u vašim vezama, a onda radimo na konkretnim tehnikama koje vam pomažu da svoju funkciju ojačate i na taj način smanjite ljutnju i predrasude prema partneru, što donosi poboljšanje odnosa i bolje ponašanje partnera prema vama.

Voditelj: Nikola Žuvela. Završio je studij filozofije i religijskih znanosti te doktorski studij. Napisao je sedam knjiga o odnosima i zadnjih 20 godina radi konzultacije i terapije, dok se temom odnosa bavi zadnjih 27 godina kroz Jungovu psihoterapiju, te objavljivanjem članaka i knjiga.

info: [email protected] mob: 098 767 428

https://web.facebook.com/events/144288006252505/

Prethodna objava03.-04.03. Zagreb – Michael Harner „Put šamana“ – Osnovni seminar Core-šamanizma
Slijedeća objavaIzvan ovog svijeta: Znakovi da ste Zvjezdana duša
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here