INDIJA U SRCU – 4-dnevni festival joge i vedske mudrosti

Bhakti Marga centar, Split, 12. – 15. listopada 2017.

Babaji Surya Namaskar tečaj, tečaj mudri 1. stupnja, večer Indije ispunjena iznenađenjima i yagna (drevna ceremonija vatre) u Gatima kraj Omiša – to, ali i mnogo, mnogo više imat ćete prilike iskusiti i naučiti sredinom 10. mjeseca u Splitu. Swami Kanjalochana vodit će sva četiri događanja i svi sudionici imat će mogućnost izravno od njega dobiti znanje i sudjelovati u ovom jedinstvenom festivalu joge i vedske mudrosti.

Prva tri događanja održat će se u centru Bhakti Marge na Brodarici, na adresi Domovinskog rata 47.

Prvo događanje u nizu bit će Babaji Surya Namaskar tečaj 12. 10. (18:00 – 20:30 sati). Radi se o jednostavnoj vježbi joge, koja se sastoji od 6-8 ponavljanja i traje 10-15 minuta. Vježba razvija tjelesnu snagu, pozitivan tok energije i bistrinu uma. Iako se izvodi samo tijekom nekoliko minuta dnevno, ova fizička vježba joge ukorjenjuje se u tijelo i pomaže u stišavanju misli, a tijelo u vrlo kratkom roku postaje izuzetno snažno i gipko. Ovaj tečaj je besplatan.

Drugo događanje je Tečaj mudri 1. stupnja 13. 10. (18:00 – 21:00 sati). Mudre su tehnike joge koje rade s našom vlastitom energijom, dakle energijom unutar našeg tijela (fizičkog i energetskog). Na tečaju mudri 1. stupnja, koji je prikladan kako za početnike, tako i za napredne polaznike, naučit ćeš kako energiju, koja teče fizičkim i energetskim tijelom, dovesti u ravnotežu. Ti jednostavni položaji ruku vrlo su blagotvorni i za opće zdravlje. Cijena 3-satnog tečaja je 120 kuna.

Treće, najopsežnije događanje je Večer Indije 14. 10. (18:00 – 21:00 sati). Dođite i svim čulima doživite Indiju: besplatna hrana, zanimljivo predavanje, energična i egzotična tradicionalna indijska glazba i još nekoliko iznenađenja…a zabava je zagarantirana!

Četvrto događanje je yagna u Gatima (pokraj Omiša) 15. 10. (11:30 – 14:00 sati). Yagna je drevna vedska ceremonija vatre. Ona učinkovito pročišćava i uravnotežuje ljudsko tijelo i um, dok istovremeno uravnotežujuće djeluje i na okolinu u kojoj se izvodi. Donacija za yagnu iznosi 40 kuna.

Duhovni učitelj Paramahamsa Vishwananda kaže: „Ceremonije i rituali su vrlo, vrlo važni za dobrobit i evoluciju ovoga svijeta jer stvaraju vibracije koje održavaju i čuvaju energiju prirode.“

Polazak iz Splita u Omiš je u 9 sati, a za više informacija i prijave, koje su obavezne, nazovite 095 355 5747 (Biba).

Za više informacija o Bhakti Margi posjetite: www.bhaktimarga.hr.

Dobrodošli!

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 07.10.2017.
Slijedeća objavaŠto ste PRVO ugledali na OVOJ slici? Pročitajte što krije vaš odgovor!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here