U ranim jutarnjim satima 16.04.2018. godine, dogodit će se Mladi Mjesec u Ovnu. Utjecaj Mladog Mjeseca će biti prisutan sve do kasnih večernjih sati narednog dana.

Ovan je prvi znak zodijaka i predstavlja nove akcije, nove početke, nove poduhvate, borbenost i entuzijazam, dok svaki Mladi Mjesec predstavlja početak jednog novog ciklusa.

Iz navedenog zaključujemo da počinje jedna prividno nova Lunarna godina.

Zašto prividno nova, a ne nova? Razlog je taj što Nova Lunarna godina počinje onda kada se Mladi Mjesec nađe u znaku Raka, gdje mu je sjedište.

Ipak, ova pojava nikako nije zanemariva. Jer, kako rekoh Mjesec je u prvom znaku zodijaka, a prije 20-ak dana je počela nova Solarna godina koja svaki put počinje s proljećem.

Sve u svemu –  Novi život počinje.

Možda ćete se isprva osjetiti napeto i nervozno, ali to je logično. Svaki novi početak podrazumijeva odbacivanje onog starog. A, znate i sami da svako odbacivanje starog donosi napetosti, tenzije i nervoze.

Ovo je vrijeme, kada se trebate pozabaviti novim idejama, planovima, želja, ciljevima i poduhvatima. Usmjerite se na sve novo što želite započeti, naravno sukladno aktualnim mogućnostima. I kada govorimo o novim počecima, vrlo važno – bez dvojbi, bez straha, bez razmišljanja što će drugi reći. Idemo sad jedno po jedno.

Bez dvojbi. Opće je poznato da onaj koji se previše razmišlja propusti brojne prilike i šanse koje mu se nude. A, upravo su propuštene prilike i šanse ono za čime najviše žalimo, i što dovodi do neugodnih psihičkih stanja i gubitka volje za životom. Naravno i do fizičkih bolesti, poput recimo dijabetesa.Bez straha. Upamtite već jednom strahovi su samo scenarija koja kujemo u glavi. Kad god osjetite strah, znajte da je to misao koja se može zamijeniti daleko ljepšom mišlju. I učinite to. U slučaju da se, kada vas uhvati strah osjećate i fizički neugodno, znajte da vam tada duša poručuje – ne to nije tako. Rješenje je jednostavno – zamijenite misao.

Bez razmišljanja. Bez razmišljanja što će drugi reći – Mnogi ljudi na ovom svijetu su doživjeli to da žive jednim promašenim životom, jer nisu uradili nešto, misleći i bojeći se što će im reći okolina. A, to nešto je moglo doprinijeti napretku čovječanstva. Kad god se zapitate, što će netko drugi reći vezano uz ono što vi želite učiniti, najprije postavite pitanje – Da li on ili ona živi moj život ili ne? Mislim da će vam nakon toga sve biti jasnije.

Sada malo da se pozabavimo zdravstvenim segmentom.

Pored navedenog savjetuje se pojačan oprez svim kroničnim bolesnicima, posebno ukoliko imate smetnje u regiji glave, kao i vezano uz kardio sustav. Moguće su pojačane prehlade i podložnosti na alergije. Moguće su brojne nevolje u prometu. Pojačane manifestacije će imati duševni bolesnici. Sve u svemu, bolnice bi mogle biti pune. Dosadašnja praksa mi je pokazala da su bolnice pune na dan Mladog Mjeseca, kao i skoro cijela 2 dana poslije.
Gledano iz kuta ezoterične astrologije, na dan Mladog Mjeseca, obavezno trebate uraditi nešto dobro za sebe.

Započeti omiljenu aktivnost, kupiti sebi nešto lijepo, uraditi tretman vezan za estetiku – masažu, novu frizuru, posjetiti spa centar, obnoviti garderobu i sl.

Afirmacija za period Mladog Mjeseca koju vam preporučam da radite:

Svaki novi početak je jedno novo životno iskustvo. Ne bojim se neuspjeha, jer znam da neuspjesi ne postoje. Život je na mojoj strani i bezuvjetno mu se predajem.

Autor: Damir Igor

29 AYURVEDSKE NAOČALE

AYURVEDSKE RUPIČASTE NAOČALE

Ispravite vid na prirodan način!

Ispravite vid na prirodan način i pridružite se tisućama zadovoljnih korisnika! Ove naočale poboljšavaju koordinaciju između mozga i oka, te pomažu očima da se nauče fokusirati bez naočala.

Pomažu kod kratkovidnosti, dalekovidnosti, astigmatizma, staračke dalekovidnosti, hiperosjetljivosti na svjetlo, glavobolje uzrokovane radom ispred monitora.

Cijena: 135 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaS vjerom u sebe idite naprijed – Anđeli i Aki šapuću za period od 16.-30.04.2018.
Slijedeća objavaAutorica bestselera “Ponovo rođena”, Anita Moorjani nakon tri godine ponovo u Zagrebu!
Damir Igor
Već 10 godina aktivno se bavim astrologijom i numerologijom. Moja najuža specijalnost su Horarna i Elekciona astrologija. Podjednako mjesto zauzima i Natalna astrologija, međutim u ovom brzom, instant vremenu, Natalna astrologija je gurnuta u zapećak. No, unatoč tome, svim snagama se trudim prezentirati ju što kvalitetnije, i vratiti joj mjesto koje joj pripada, a time u konačnici i pomoći svojim klijentima da shvate kako su rođeni za mnogo veće stvari,... kako rukovodeći se postavkama iz Natalne astrologije, mogu od svog života napraviti nešto sasvim drugo, svakako bolje, u odnosu na uvjerenja prisutna u svijesti čovjeka s početka 21. stoljeća. Tvorac sam Astronumerološke tehnike koji karakterizira to što su planetarna vladarstva brojeva zasnovana na Haldejskom poretku planeta, kao i to da postoje 2 osnovne grupe brojeva - 1. grupa od 9 jednocifrenih brojeva i 2. grupa od 12 brojeva. Pored Astrologije i Numerologije, uspješno se bavim tumačenjem Kraljevskog tarota i trener sam Pozitivne psihologije, koju doživljavam krunom mog dosadađnjeg rada, obzirom da u okviru nje objedinjujem sva svoja stječena znanja i sposobnosti, što iz domena pozitivne psihologije konkretno, što iz domena alternative i ezoterije.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here