23.02. Zagreb – Predavanje: Na krilima unutarnjeg svjetla i zvuka

0
396

Sant Mat je duhovni put koji daje odgovore na suštinska pitanja kao što su: Koliki je čovjekov duhovni potencijal? Zašto smo ovdje? Što je svrha našeg boravka na Zemlji? Je li moguće postići trajni unutarnji mir?

Učitelji Sant Mata u svojim predavanjima i knjigama kažu da je odgovore na ova pitanja moguće dobiti jedino u nama samima. Pismena i usmena razlaganja duhovnih istina služe samo kao putokaz i poticaj duhovnom tragaocu da se zaputi na unutarnje putovanje koje će ga odvesti do Izvora svega postojećeg. Na tom putovanju, putovanju duše, meditacija na unutarnje ili transcendentalno Svjetlo i Zvuk od ključnog je značaja.

Odakle duša dolazi? Kakav je njen utjecaj na naš život i kamo ona ide? Kako znati što dati duši kako bi njene želje i potrebe bile ispunjene i na taj način ujedno poboljšana kvaliteta našeg fizičkog života? Cilj predavanja je proučiti ova fundamentalna pitanja i prezentirati praktičan i jednostavan put za pronalaženje odgovora na njih putem meditacije na unutarnje Svjetlo i Zvuk.

Zapise o unutarnjem Svjetlu i Zvuku ili o Čujnom Toku Života nalazimo u svim svetim spisima, u mističnoj poeziji kao i u djelima starogrčkih filozofa; Logos, Riječ, Naam, Shabd, Tao, Sarosha, Muzika sfera, neki su od naziva Stvaralačkog Principa u nama.

Predavanje će se održati 23. veljače 2017. u 19 sati u prostorijama Holozofskog društva Hrvatske, Hrvojeva 8, Zagreb.

Adresa:
Holozofsko društvo Hrvatske
Hrvojeva 8, Zagreb

23.02. u 19 sati

Ulaz besplatan

Tel.: 097 655 0437
Email: [email protected]
www.hr.santmat.info
www.blog.holosophic.org

PODIJELI
Prethodna objavaKotač fokusa: Ponavljajte posebne rečenice 3 puta dnevno i gledajte što će se dogoditi!
Slijedeća objava4 znaka upozorenja da partner manipulira vama i vašim emocijama
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here