24.06.-01.07. Otok Silba – Yoga i Samoozdravljenje retreat na otoku Silba

0
382

24.06.-01.07.2017. RETREAT NA PREDIVNOJ SILBI

YOGA & SAMOOZDRAVLJENJE

Odmor od gradskog života (retreat = povlačenje) i izlaganje prirodi, čistoći i duhovnom znanju

Izabrali smo otok Silbu zbog toga što nema auta, motora, bicikla, kao ni hotela kako bi omogućili rijetku egzotiku potpunog mira koja odlično odgovara yoga odmoru-povlačenju i stjecanju novih znanja. Otok Silba smješten je u zadarskom arhipelagu, to je ekološki čist otok a turisti su uglavnom smješteni u apartmanima. Poznat je i kao otok kojeg vole umjetnici, pun je zanimljivih detalja, a na Silbi je raskoš prirode naprosto očaravajuća. Šetnice i staze za duge šetnje su diljem otoka. Mir i tišina omogućit će vam ostvarenje ili ponovno nalaženje izgubljenog dodira sa prirodom kao prijeko potrebnim uvjetom potpune psihofizičke relaksacije.

Napredni tečaj samoozdravljenje s Kristijanom Kolegom i yoga sa Sandrom Petrom Pintarić

Radionice i predavanja Kristijana Kolege uz Sandrinu yoga asistenciju zasigurno će vam donijeti jedno sasvim novo iskustvo u istinskom povezivanju unutar sebe te kreiranju svoje vlastite sudbine. Naučite više o svjesnom i podsvjesnom umu, drevnom znanju Veda, o Yogi, dahu i duhu te postizanju trajne sreće! Kroz intenzivan rad na sebi imat ćete dovoljno slobodnog vremena za opuštanje, uživanje u morskim radostima i ugodno druženje!

Program:

  • SAMOOZDRAVLJENJE “Praktična primjena samoiscjeljenja” lako razumljiva i jednostavna tehnika mentalnih vježbi pomoću kojih svatko može promijeniti kemijsko stanje tijela i na taj način izliječiti bilo koju bolest i poremećaj. Sposobnost samoiscjeljenja nalazi se u svima nama. Sve što je potrebno je znanje o tome na koji način razviti tu sposobnost.
  • DHARMA YOGA: Cjeloviti jutarnji program s kojim započinjemo dan i koji će vašu praksu yoge podignuti na novu razinu. Program uključuje yoga položaje, praksu pranayama i kriya (tehnike disanja i pročišćenja), iscjeljujuću yoga nidru, duboko opuštanje.
  • RADIONICE kuhanja i pripremanja hrane, mantre, meditacije i tapkanja.

SMJEŠTAJ: Villa Ana u samoj blizini mora.

HRANA: vegeterijansko/veganska, uključuje doručak, ručak i večeru.

Više informacija na linku:
http://www.yogazagreb.com/yoga–samoozdravljenje-retreat-na-silbi.html

300×250 centar text-39
300×250 centar text-39
PODIJELI
Prethodna objava24.06.-01.07. Otok Vis – Joga Retreat
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 17.03.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here