25.06.-28.06. Pobegi, Slovenija – Kreativno-meditativni odmor: 3M – More, Mindfulness & Mozaik

0
1586

Priuštite si kreativno-meditativni odmor na slovenskoj obali u Pobegi kod Kopra, 25. – 28. 6. 2017. Za prijavu na radionice nije potrebno predznanje ili talent. U živopisno lijepom ambijentu vas očekuju:

  • svakodnevne 2-3 satne radionice pod stručnim vodstvom na kojima ćemo meditirati, umiriti tijelo i um, povezati se sami sa sobom pomoću tehnika mindfulnessa, te si izabrati svoju osobnu namjeru koju ćete utkati u proces izrade mozaika
  • svaki pojedinac će izraditi svoj mozaik iz keramičkih pločica, koji ćete moći ponosno odnijeti kući. U kreativnom procesu izrade mozaika usmjeravat ćemo se na ovdje i sada te umiriti svoj kritizirajući um.
  • druženje, upoznavanje novih ljudi koji dijele vaš interes za meditaciju i kreativnost, a još uvijek ćete imati vremena za samostalno uživanje u popodnevima i večerima na plaži, te u istraživanju bogate kulturne i kulinarske baštine Slovenske Istre.

Voditelji radionice 3M su:

  • Maja Frencl Žvanut, psihologinja, bavi se s psihoterapijom (kognitivno-bihevioralna, mindfulness, art terapija) i u svoj rad uključuje kreativnost i meditaciju kao važne elemente koji ljudima pomažu da se razvijaju i rastu.  Ustanoviteljica je Čuječne sobe (hrv. Mindful soba), centra za edukacije, savjetovanje i psihoterapiju. O njenom radu pogledajte na: www.cujecna-soba.com
  • Boštjan Žvanut se izradom mozaika bavi već 14 godina. Prije tri godine je spojio s Majom svoj životni put i rad. Nastao je niz radionica gdje se elementi art terapije i mindfulnessa susreću s izradom mozaika. Izveli su već brojne radionice u Sloveniji, Hrvatskoj i drugim zemljama (Bordeauxu, Kopru,  Ljubljani i Osijeku).

Njihov dosadašnji rad možete pogledati na internet stranici: www.mosaicsofintention.com. Voditelje možete kontaktirati na e-mail: [email protected] ili na tel: 00386 70 467674.

Dojmovi s prijašnjih radionica:

Radionica je bila izvrsna, uglavnom zbog kombinacije kreativnosti i mindfulnessa. Dobila sam dosta korisnih informacija, koje sam pounutranjila. Hvala Vam za to.

Super radionice koje savršeno povezuju teoretski dio, meditativni dio i izrađivanje mozaika. Ugodna i opuštajuća atmosfera, dovoljno podataka i spremnosti za pomoć.

Na ovoj radionici bio sam opušten i napravio sam korak prema sebi. Preporučujem svakome tko se želi zbližiti sam sa sobom te se opustiti.

Radionica je bila spoj ugodnog i korisnog. Naučila sam nove tehnike suočavanja sa stresom i mislim da sam osjetila promjene već tijekom same radionice. Maja je bila iznimna govornica i vrlo lijepo i detaljno objasnila tehnike. Vrlo sam joj zahvalna za to.

– Među najmlađima: Svidjelo mi se kad smo mindfully jeli kekse, radili mozaike i kada se Boštjan šalio.

Cijena cijelog programa sa smještajem u dvoposteljnoj sobi/apartmanu iznosi 120 € na osobu (za rane prijave do 25. 5. 2017.), odnosno 135 € na osobu (redovna cijena). Nadoplata za jednoposteljnu sobu iznosi 8 € na dan. Cijena radionice bez noćenja iznosi 85 €. Radionica je primjerena za odrasle i djecu starije od 12 godina. Za sudjelovanje na radionici nije potrebno imati predznanje ili poseban talent. U cijenu je uključeno stručno vodstvo, svi potrebni materijali i upotreba alata.

Na program se prijavite na e-mail: [email protected] ili na broj mobitela: 00386 31 282 112 ili 00386 41 718 145. Prijava  će biti potvrđena nakon uplate akontacije od 60 € po osobi na račun (otvoren u Intesa Sanpaolo Bank): SI56 1010 0000 1160 697 (Irena Breznik, Cesta I. Istrske brigade 20, 6276 Pobegi, Slovenija, EU). Ostatak iznosa se plaća u gotovini na samoj radionici.

Više o događaju na poveznici: http://cujecna-soba.com/index.php/hr/events-cro/81-3m-2017-cro

Dojmove s prijašnjih radionica pogledajte na poveznici:

PODIJELI
Prethodna objavaVIDEO: Proljetni rižoto sa shitake gljivama
Slijedeća objavaKoji je vaš broj datuma rođenja? Ako ste Četvorka, dobro ćete se namučiti oko svega što želite!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here