Jedan od ova 3 kristala vam nosi PORUKU – Koja je namijenjena za vas?

2
29871

160×600 text-47 lijevo

Promotrite kristale na slici poviše. Koji vas najviše privlači?

Odaberite onaj koji vas najviše privlači u ovom trenutku, nemojte odabrati prema svojoj omiljenoj boji!

U nastavku je objašnjenje što otkriva o vama kristal koji ste odabrali.

Vodite se instinktom.

1. Plavi Howlit

Ukoliko ste izabrali kristal broj 1, trebali bi poraditi na svojim komunikacijskim vještinama. Imate li potrebu progovoriti o onome što vam je na umu? Jeste li bili iskreni sa svojim osjećajima, prema sebi ili prema nekom drugom? Slušate li pažljivo druge ljude?

Ovaj kamen predstavlja grlenu čakru koja također uključuje uši – stoga je povezana s komunikacijom u svim oblicima. Ako imate fizičke probleme u grlu poput upale grla, vrijeme je da obratite pažnju na ono što ne govorite nekome.

Možda trebate razgovarati s više diplomacije. Prešućujete li nešto kako ne bi poremetili mir ili izbjegli sukob? Govorite li s ljutnjom? Vrijeme je da se pozabavite emocionalnim problemom iza grlenih problema.

Ukoliko imate problema s ušima, možda ste odlučili da ne želite slušati više ili trebate slušati ljude oko sebe uključujući i šaputanje svog višeg ja? Samo vi ćete znati istinu o ovoj fizičkoj bolesti. Često djeca imaju problema s ušima, jer ne žele čuti riječ “ne” ili više ne žele slušati roditelje kako se svađaju.

Howlit kristal je obojen u plavo što također može ukazivati da niste vjerni sebi. Nosite li masku cijelo vrijeme – ne dopuštajući da drugi vide vaše pravo lice?

Svi smo jedinstveni i imamo individualne talente i sposobnosti – nitko drugi nije sasvim poput vas. Vrijeme je da pokažete svijetu vaše pravo, prekrasno lice.

300×250 centar text-39

2. Zeleni aventurin

Ukoliko ste izabrali kristal broj 2, potrebno vam je ozdravljenje, ravnoteža, sklad, mir i ljubav. Zelena boja predstavlja srčanu čakru koja je ključna za niže i više čakre. Dakle, ova čakra predstavlja sve što ima veze sa srcem, ravnotežom, skladom, ozdravljenjem i ljubavi.

Zar ne osjećate mir, kad god ste u prirodi? Kada šetamo u prirodi, automatski uravnotežujemo ovu čakru uz pomoć zelenog lišća. Odabir ovog kristala predstavlja potrebu za ozdravljenjem ili vraćanjem u centar.

Jeste li zatvorili ovu čakru zbog prošlih rana? Kada zatvorite ovu čakru, zatvorili ste se za primanje ljubavi i povezivanje s ljudima. Možda imate problema sa sklapanjem prijateljstava.

Ova čakra predstavlja ljubav prema sebi, pa je možda vrijeme da počnete njegovati sebe i dopustiti sebi da se osjećate vrijedni i da zaslužujete sve najbolje što život ima za ponuditi.

Možda ste primijetili da su zidovi bolnice često obojani zeleno. To je zato što je zelena vrlo ljekovita boja i predstavlja rast. Dakle, sada je vrijeme da potražite iscjeljivanje neke vrste. Naravno, svi problemi vezani sa srcem ili plućima su pokazatelji da ova čakra treba pažljivu njegu.

160×600 text-47 lijevo

3. Citrin

Odabir kristala broj 3 ukazuje na probleme oko čakre solarnog pleksusa. Ova čakra je centar naše snage ili sjedište volje. Dajete li svoju moć drugima? Jeste li dopustili drugima da kontroliraju vaš život, umjesto da sami gospodarite vlastitim životom?

Možda ste postali ovisni o drugima i/ili imate nisko samopoštovanje. Sada je vrijeme da se usredotočite na vlastiti život. Provedite vrijeme u mirnoj meditaciji i usredotočite se na ono što želite stvoriti u vašem životu. Da, imate moć stvoriti svoju stvarnost sa vizualizacijom, postaviti ciljeve i imati hrabrost da svaki dan napravite korak dalje prema vašem cilju.

Očekujte puno i znajte da ste sposobni ostvariti svoje snove. Savršenstvo nije potrebno za početak – samo početak. Ovaj kristal također privlači obilje u svim oblicima u vaš život.

Možda imate trenutno neke novčane probleme ili tjerate obilje od sebe jer se ne osjećate dostojni i zaslužni. Zaslužujete baš kao i bilo tko drugi, stoga dopustite obilje da teče u vaš život.

Otvorite srčanu čakru, rasplamsajte ljubav!

Artwork by Daniel B. Holeman

Pregled vaše energije na daljinu i balansiranje čakri.
Savjeti za istinski oporavak ljubavne veze.
Očitanje energije vašeg trenutnog ili bivšeg partnera, odnosno bilo koje osobe kroz vašu energiju.
Spoznajte što vaš partner misli i osjeća te kakve bi akcije u budućnosti mogao poduzeti.

Imate pitanja o vezi, nedoumice i probleme u životu?

  • Kako pronaći i privući srodnu dušu?
  • Mogu li spasiti vezu?
  • Mogu li vratiti bivšu ljubav?
  • Zašto ne mogu pronaći partnera?
  • Je li ta osoba vrijedna moje ljubavi?
  • Je li mi partner vjeran?

Brama – Vaš osobni savjetnik za odnose

Dugogodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti.
Uža specijalnost: Rad sa srčanom čakrom, povezivanje na daljinu, ljubav i oporavak veza, karma, vedska duhovnost
*certifikat HeartMath Institute mentor

Nazovi 060 600-303

Cijena poziva za Hrvatsku 6,99 kn po minuti za poziv s fiksne linije / 8,41 kn po minuti (PDV uključen) za mobilne uređaje (razgovor se naplaćuje po sekundama)

Nazvati od 08:00-24:00

PODIJELI
Prethodna objavaZnakovi da ste žrtva energetskog vampirizma
Slijedeća objavaNačela istine: Onaj koji zna ovih velikih 7, posjeduje magični ključ!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

  1. […] Vi bi za početak trebali dio vremena posvetiti meditaciji i pažnju usmjeriti na ono što želite u životu. Postavite si ciljeve i hrabro idite prema njima. Nikako ne dopustite da drugi pokušaju to sabotirati, jer pokušaja će biti. Sreća i zadovoljstvo vas čekaju, samo morate doći do njih, a to nitko drugi ne može napraviti umjesto vas, prenosi Atma. […]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here