160×600 text-47 lijevo

Promotrite kristale na slici poviše. Koji vas najviše privlači?

Odaberite onaj koji vas najviše privlači u ovom trenutku, nemojte odabrati prema svojoj omiljenoj boji!

U nastavku je objašnjenje što otkriva o vama kristal koji ste odabrali.

Vodite se instinktom.

1. Plavi Howlit

Ukoliko ste izabrali kristal broj 1, trebali bi poraditi na svojim komunikacijskim vještinama. Imate li potrebu progovoriti o onome što vam je na umu?

Jeste li bili iskreni sa svojim osjećajima, prema sebi ili prema nekom drugom? Slušate li pažljivo druge ljude?

Ovaj kamen predstavlja grlenu čakru koja također uključuje uši – stoga je povezana s komunikacijom u svim oblicima. Ako imate fizičke probleme u grlu poput upale grla, vrijeme je da obratite pažnju na ono što ne govorite nekome.

Možda trebate razgovarati s više diplomacije. Prešućujete li nešto kako ne bi poremetili mir ili izbjegli sukob? Govorite li s ljutnjom? Vrijeme je da se pozabavite emocionalnim problemom iza grlenih problema.

Ukoliko imate problema s ušima, možda ste odlučili da ne želite slušati više ili trebate slušati ljude oko sebe uključujući i šaputanje svog višeg ja? Samo vi ćete znati istinu o ovoj fizičkoj bolesti. Često djeca imaju problema s ušima, jer ne žele čuti riječ “ne” ili više ne žele slušati roditelje kako se svađaju.

Howlit kristal je obojen u plavo što također može ukazivati da niste vjerni sebi. Nosite li masku cijelo vrijeme – ne dopuštajući da drugi vide vaše pravo lice?

Svi smo jedinstveni i imamo individualne talente i sposobnosti – nitko drugi nije sasvim poput vas. Vrijeme je da pokažete svijetu vaše pravo, prekrasno lice.

300×250 centar text-39

2. Zeleni aventurin

Ukoliko ste izabrali kristal broj 2, potrebno vam je ozdravljenje, ravnoteža, sklad, mir i ljubav. Zelena boja predstavlja srčanu čakru koja je ključna za niže i više čakre. Dakle, ova čakra predstavlja sve što ima veze sa srcem, ravnotežom, skladom, ozdravljenjem i ljubavi.

Zar ne osjećate mir, kad god ste u prirodi? Kada šetamo u prirodi, automatski uravnotežujemo ovu čakru uz pomoć zelenog lišća. Odabir ovog kristala predstavlja potrebu za ozdravljenjem ili vraćanjem u centar.

Jeste li zatvorili ovu čakru zbog prošlih rana? Kada zatvorite ovu čakru, zatvorili ste se za primanje ljubavi i povezivanje s ljudima. Možda imate problema sa sklapanjem prijateljstava.

Ova čakra predstavlja ljubav prema sebi, pa je možda vrijeme da počnete njegovati sebe i dopustiti sebi da se osjećate vrijedni i da zaslužujete sve najbolje što život ima za ponuditi.

Možda ste primijetili da su zidovi bolnice često obojani zeleno. To je zato što je zelena vrlo ljekovita boja i predstavlja rast. Dakle, sada je vrijeme da potražite iscjeljivanje neke vrste. Naravno, svi problemi vezani sa srcem ili plućima su pokazatelji da ova čakra treba pažljivu njegu.

160×600 text-47 lijevo

3. Citrin

Odabir kristala broj 3 ukazuje na probleme oko čakre solarnog pleksusa. Ova čakra je centar naše snage ili sjedište volje.

Dajete li svoju moć drugima? Jeste li dopustili drugima da kontroliraju vaš život, umjesto da sami gospodarite vlastitim životom?

Možda ste postali ovisni o drugima i/ili imate nisko samopoštovanje. Sada je vrijeme da se usredotočite na vlastiti život. Provedite vrijeme u mirnoj meditaciji i usredotočite se na ono što želite stvoriti u vašem životu.

Da, imate moć stvoriti svoju stvarnost sa vizualizacijom, postaviti ciljeve i imati hrabrost da svaki dan napravite korak dalje prema vašem cilju.

Očekujte puno i znajte da ste sposobni ostvariti svoje snove. Savršenstvo nije potrebno za početak – samo početak. Ovaj kristal također privlači obilje u svim oblicima u vaš život.

Možda imate trenutno neke novčane probleme ili tjerate obilje od sebe jer se ne osjećate dostojni i zaslužni. Zaslužujete baš kao i bilo tko drugi, stoga dopustite obilje da teče u vaš život.

 

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaAnaliza iscjeljenja: Samo besplatan lijek je pravi lijek
Slijedeća objavaPazite što izgovarate – sve se ostvaruje!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

3 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here