3. rođendan poznate trgovine zdravom hranom – Greencajg!

0
1130
Foto: Marija Gašparović
Responsive text-52 horizontal



Prošli tjedan, poznata trgovina zdravom hranom – Greencajg, proslavila je svoj 3. rođendan!

Proslava se odvijala u prostoru tvrtke Enzita na Zagrebačkom Velesajmu u organizaciji Cook huba.

Greencajg je svojim vjernim kupcima te ostalim licima iz svijeta zdrave hrane poklonio besplatno predavanje na temu ‘Hrana i misli za zdravu štitnjaču’ kojeg su vodili predstavnici zdravog liječenja – Ivica Duspara i Jasna Bolanča te radionicu sirove hrane koju je vodila Tina Uglješić s poznatog bloga Zelenarium.

Jasna i Ivica su iznijeli svoju osobnu priču o autoimunim bolestima te učeći iz vlastitog iskustva, osmislili holistički protokol koji je njima donio iscjeljenje, ali i puno više od toga – skladan život, mir i proširenje vlastitih sposobnosti. Kažu da je zdrav čovjek puno više od čovjeka koji nema simptome. To je čovjek koji nije frustriran te ima skladne odnose i uživa u životu.

Nakon predavanja, Tina je pripremila tortilje od povrća i avokada s mediteranskim začinima i punjenjem od badema i suncokretovih sjemenki s algama, šareni složenac od svježih tikvica s bijelim namazom od suncokretovih sjemenki i bosiljka, crvenim pestom od sušenih rajčica i maslina te bešamelom od indijskih oraščića. Za kraj nas je počastila žutom panna cotta kremom od indijskih oraščića, sušenog manga i kurkume s preljevom od divljih borovnica.

Za potpuni doživljaj pobrinuo se gitarist Aleksandar Saša Kabiljo.

greencajg.hr

Responsive text-52 horizontal



  

Fotografije: Marija Gašparović

Responsive text-52 horizontal



PODIJELI
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 13.05.2017.
Slijedeća objavaNevidljiva nit između dvoje ljudi kojima je suđeno da budu zajedno
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here