Ovo je popis od 30 testiranih i dokazanih “uradi sam” tehnika koje će vam pomoći u manifestiranju.

Odaberite jednu ili više njih i koristite ih svaki dan kako bi privukli svoj san.

300×250 centar text-39

Pronaći ćete praktičan primjer za svaki od tih alata koji će vam pomoći da razumijete kako ih učinkovitije koristiti. Ja sam izabrala “privlačenje ljubavi” kao primjer. No, to se zaista može koristiti za manifestiranje i ostalih snova.

1. Budite zahvalni

Budite zahvalni za sve one divne stvari koje već imate u vašem životu. Pokušajte pisati dnevnik zahvalnosti ili jednostavno odvojite nekoliko minuta prije nego što odete u krevet i mislite na sve dobre stvari koje su vam se dogodile taj dan.

Primjer: Budite zahvalni za odnose koje ste imali, iako su završili. Budite zahvalni za svoje prijatelje i obitelj koji vas vole. To će privući još više ljubavi u vaš život, u obliku srodne duše.

2. Koristite kotač fokusa

Kotača fokusa može vam pomoći u stjecanju „momentuma“ zahvalnosti koji mijenja vaš sustav vjerovanja i ponašanje, te vam pomaže da u konačnici privučete više onoga što želite u životu.

Savjet: Kliknite ovdje kako bi saznali kako koristiti kotač fokusa.

Primjer: Razmislite o aspektu svog života u kojem se osjećate voljenima i stvarajte rečenice (za pisanje na svom kotaču fokusa) koji opisuju situaciju. Na primjer “Volim svoju sestru koja mi pruža neizrecivu podršku i ima potpuno povjerenje u moje sposobnosti”.

Novi za clanke 753. Mapa želja

Izradite mapu želja. Izrežite (ili isprintajte) slike i riječi koje predstavljaju vaš cilj i stavite ih na mapu. Postavite je negdje gdje ćete je moći vidjeti svaki dan. To će vam pomoći u vizualizaciji.

Primjer: Ako pokušavate privući srodnu dušu, možete staviti slike sretnog para, sliku kuće u kojoj ćete živjeti, spavaće sobe i slično.

Savjet: nemojte se previše fokusirati na fizičke karakteristike vašeg idealnog partnera (poput kose ili boje očiju), razmišljajte kakav će vam biti životni stil i kako ćete se osjećati.

4. Vizualizirajte

Možete koristiti mapu želja koja će vam pomoći u vizualizaciji, ali također to možete učiniti i bez nje. Samo zatvorite oči i zamislite kako se vaš san ostvaruje, usredotočite se na detalje i na osjećaj koji ćete imati.

Primjer: Zamislite da idete na odmor zajedno sa svojom srodnom dušom. Gdje ćete ići? Što ćete činiti? Zamislite kako se držite za ruke u zračnoj luci ili kako ležite na plaži zajedno.

Novi za clanke 755. Koristite afirmacije

Izaberite nekoliko pozitivnih afirmacija i ponavljajte ih svaki dan.

Primjer: “Ljubav mi pristiže” ili “Ja sam u sretnoj vezi”.

6. Meditirajte

Redovnom svjesnom praksom postići ćete mir i blagostanje, veći fokus i pozitivniji pogled na život.

Primjer: Sjednite u udoban položaj, zatvorite oči i usredotočite se na svoj dah. Smirite misli. Počnite s 2-5 minuta meditacije dnevno.

TIBETANSKA ZDJELA

TIBETANSKA ZVUČNA ZDJELA - Mir i iscjeljenje

Trenutno smirenje i sinkronizacija moždanih polutki

Tradicionalno su je koristili budisti za religijske rituale.
Potiče stanje duboke relaksacije potrebno za ulazak u meditaciju
Dobrobiti: Zvukoterapija, meditacija, opuštanje i energetsko čišćenje prostora.
Sviranje zdjele izaziva trenutan učinak smirenosti.
Centriranje i sinkronizacija obje polutke mozga.
Materijal: bakar
Uključena drvena palica i jastuk.

Cijena: 270 kn - Kupi ovdje

7. Brainwave meditacija

Brainwave meditacija je znanstveno dokazan način utjecanja na svjesnost. Pomoću Brainwave meditacije postići ćete stanje intenzivnog mentalnog fokusa koje vam je potrebno za manifestaciju vaših snova.

Primjer: Nabavite Brainwave audio snimke, slušajte ih i iskusite prednosti koje pruža vašem mozgu.

ANEMONA CHAKRA SET GLAZBA

ANEMONA - Opuštajuća i iscjeljujuća glazba za čakre

Posebno programirana brainwave glazba

Prilikom slušanja glazbe za čakre događa se proces usklađivanja frekvencija čakri s frekvencijom zvuka, uslijed čega čakre poprimaju svoje izvorno i optimalno vibracijsko stanje.

Najbolja iskustva postižu se ukoliko se CD-ovi koriste neposredno prije spavanja u MAKSIMALNOM trajanju od 60 minuta. Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica. Opustite se u sjedećem ili ležećem položaju i zatvorite oči...

Set uključuje 7 audio CD-ova + multimedijalni PC CD + metalni etui

Cijena: 319 kn - Kupi ovdje

8. Popis pozitivnosti

To je slično popisu zahvalnosti, ali je proširena verzija, a možete dodati i sve stvari kojima se radujete.

Primjer: “Roditelji mi dolaze u posjet sljedeći vikend” ili “Izlazim van s prijateljima u subotu”.

9. Postavljanje ciljeva

Najvažnije je postaviti cilj. Odlučite u vašem umu što je to što ćete ostvariti. Zapišite kako bi ga učinili stvarnijim.

Primjer: “Do kraja ove godine bit ću u sretnoj vezi”.

Novi za clanke 7510. Razgovarajte o svom snu

Nakon što postavite cilj, podijelite to s drugima kako bi poslali poruku svemiru da ste ozbiljni u vezi tog cilja i kako bi dobili podršku od svojih najmilijih.

Primjer: Obavijestite svog najboljeg prijatelja da ste spremni za novu vezu, te da započinjete potragu za ljubavlju.

11. Koristite podsjetnik

Ponekad pomogne odabrati mali predmet i nositi ga da vas podsjeti na ono što pokušavate privući.

Primjer: To može biti narukvica koju vam je prijatelj poklonio za rođendan s ljubavlju i kad god je nosite osjećate se privlačno i sretno. Odlučite da će ta narukvica biti podsjetnik na cilj da pronađete ljubav. Nosite je s povjerenjem i odlučnošću ili je držite u rukama tijekom vizualizacije.

(Naputak: To može biti bilo koji drugi predmet koji predstavlja ono što želite manifestirati na primjer – ružičasti kvarc kristal za “ljubav”.)

DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

12. Tehnika emocionalne slobode (EFT)

Možete koristiti Tehniku emocionalne slobode (tapkanje) za uklanjanje otpora (starih blokada ili ograničavajućih uvjerenja koja se suprotstavljaju ostvarenju vaših želja). Osnovna ideja je da se lagano tapkate po akupunkturnim točkama, istovremeno izražavajući pozitivne osjećaje.

Primjer: Ponavljajte ljubavne afirmacije tapkajući se prstima po akupresurnim točakama na tijelu.

13. Audio knjige

Audio knjige su sjajan način da dobijete informacije i motivaciju koja vam je potrebna. Možete činiti druge stvari dok upijate znanje.

Primjer: “Otkrivena magnetična ljubavna misterija: 9 jednostavnih koraka za privlačenje svog savršenog romantičnog partnera” je odlična audio knjiga koja podučava kako brzo i jednostavno iskoristiti zakon privlačnosti za pronalazak idealnog partnera. Prenosi sve informacije izravno u vaš um.

Novi za clanke 7514. Upotrijebite svoju točku namjere

Vaša točka namjere je u osnovi mjesto gdje se sastaju vaše srce i vaš um. Kada aktivirate svoju točku namjere, manifestirate s više energetske vibracije pa stvari dolaze brže i lakše.

Primjer: Uravnotežite svoju točku namjere i pošaljite koherentnu poruku Svemiru. Kliknite ovdje kako bi saznali kako to učiniti učinkovitije.

15. Živite „Što ako…“

Započnite odmah živjeti kao da je vaš san već postao stvarnost.

Primjer: Kupite odjeću koju ćete nositi na sastanku sa svojom srodnom dušom.

Podudarni sadržaj

16. Širite pozitivnost

Smiješite se, smijte se, govorite lijepe stvari ljudima. Budite im potpora. Nemojte se žaliti ili ljutiti.

Primjer: Vaš prijatelj je upoznao “posebnu osobu”. Budite sretni zbog njih, postavljajte pitanja, govorite pozitivne komentare.

17. Činite dobra djela

Dio širenja pozitivnosti su dobra djela. Obvežite se da ćete svaki dan učiniti neko dobro djelo.

Primjer: Ubacite novac u tuđe parking mjerilo. Dajte nekome kompliment. Propustite nekoga u redu prije vas dok čekate u banci. Pridržite vrata nekome.

Novi za clanke 7518. Inspirativni citati

Pročitajte motivacijske citate kad god imate priliku. Oni će vas podsjetiti da možete postići sve što želite.

Primjer: “Ne postoji pravo vrijeme ni mjesto za pravu ljubav. To se događa slučajno, u otkucaju srca, u jednom zasljepljujućem trenutku. “- Sarah Dessen

19. Otpustite

Dopustite svemiru da odradi svoje. Nemojte biti opsjednuti s nečim, nemojte brinuti da se nešto neće dogoditi. Otpustite i opustite se.

Primjer: Nemojte se stalno žaliti kako niste našli “onog pravog”, nemojte svaki trenutak u životu podrediti pronalaženju partnera, živite svoj život i budite sretni.

Novi za clanke 7520. Napravite popis zadataka

Koje korake ćete poduzeti kako bi ostvarili svoj cilj? Kako ćete iskoristi priliku kad vam je svemir pošalje k vama?

Primjer: Organizirajte izlazak u klub ili bar sa svojim prijateljima. Veća je šansa da ćete upoznati nekoga ako izađete nego kada samo sjedite kod kuće.

21. Napraviti popis želja

Ovo će vam pomoći da budete određeniji u vezi stvari koje želite. Ponekad ne dobijemo ono što želimo, jer nismo bili dovoljno jasni kada smo slali poruku Svemiru.

Primjer: napravite popis osobina koje želite da vaš partner ima i što će vam biti važno u toj vezi.

Novi za clanke 7522. Riješite se negativnosti

Izbacite negativne ljude iz svog života. One koji su stalno u lošem raspoloženju i vide život kao ” polupraznu čašu”.

Primjer: Imate prijatelja koji ne vjeruje u život i uvijek se žali kako je nemoguće pronaći srodnu dušu. Ograničite vrijeme koje provodite s tom osobom.

23. Oslobodite se ograničavajućih uvjerenja

Mislite li da nećete biti u mogućnosti doći do određenog cilja iz nekog razloga? Pokušajte shvatiti zašto tako mislite. To je vjerojatno samo ograničavajuće uvjerenje kojeg se trebate riješiti.

Primjer: “Savršena veza ne postoji”. Podsjetite se da odnosi, baš kao i život općenito, ne moraju biti savršeni da bi bili nevjerojatni.

Novi za clanke 7524. Riješite se nereda

Kada ste u mogućnosti osloboditi se stresa i prepreka uzrokovanih neorganiziranošću, utrli ste jasan put svemu što želite u životu.

Primjer: Bacite stare stvari iz svoje kuće koje zadržavaju puno negativne energije – staru odjeću, časopise, novine i slično.

25. Više čitajte

Pročitajte knjigu koja će vam pomoći da se usredotočite na vaš cilj i ostanete motivirani. Također možete čitati knjige o Zakonu privlačnosti kako bi otkrili najbolje metode i alate za privlačenje onoga što želite.

Primjer: Možda želite pročitati ljubavne romane koji će vam pomoći da zamislite sebe u vezi. Ili možete pročitati knjige o Zakonu privlačnosti kako bi dobili više savjeta o tome kako možete očitovati ljubav.

BHAGAVAD GITA

BHAGAVAD-GITA

Dragulj svjetske književnosti - mudrost bez granica

Istina koju objavljuje je univerzalna i vječna, te je kroz tisućljeća nadahnjivala velike mislioce, teologe i filozofe istoka i zapada; Sokrata, Goethea, Schopenhauera, Einsteina, Junga i mnoge druge.
G.W.F. Hegel: “Bhagavad-gita je sposobna dati nam pravo shvaćanje univerzalnosti i uzvišenost religije.”
Albert Einstein: “Dok čitam Bhagavad-gitu, jedino pitanje koje mi se nameće jest kako je Bog stvorio svemir. Sve ostalo, suvišno je.”

926 stranica, tvrdi uvez, 16 slika u boji

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

26. Vjerujte u Zakon privlačenja

Morate doista vjerovati da možete dobiti ono što želite u životu.

Primjer: Nemojte brinuti što još niste susreli svoju srodnu dušu, znam da hoćete. A do tada iskoristite ovo vrijeme za uživanje u slobodi i upoznajte sebe bolje izvan odnosa.

27. Okružite se istomišljenicima

Družite se s ljudima koji imaju iste ciljeve kao i vi, s ljudima koji vjeruju u moć Zakona privlačnosti. Razmjenjivati ćete pozitivnu energiju i podržavati jedni druge.

Primjer – Zapitajte se, što će povećati šansu da upoznate nekoga:

  • Provodite vrijeme s nekim tko je odustao od ljubavi i ne želi upoznati nikog novog.
  • Provodite vrijeme s nekim tko je u vezi i ne traži partnera.
  • Provodite vrijeme s nekim tko je slobodan i traži partnera.

Da. Treći je ispravan odgovor.

Novi za clanke 7528. Napravite mjesta za ono što će doći u vaš život

Svemir će vam poslati ono što ste zatražili, vaš posao je da budete otvoreni za primanje i da ne stojite sami sebi na putu.

Primjer: Jeste li bili pozvani na vjenčanje u zadnjih 6 mjeseci? Pitajte možete li povesti nekoga, jer tko zna, možda budete u vezi do tada.

29. Multi – percepcijska vizualizacija

Vizualizirajte iz perspektive treće osobe, gledajte sebe izvana.

Primjer: Zamislite kako ćete vi i vaš partner izgledati kao par. Zamislite kako će vas vaši prijatelji i obitelj doživljavati kada vas pogledaju.

30. Multi – osjetilna vizualizacija

Uključite i druga osjetila osim vida kada zamišljate svoj život iz snova. Pokušajte zamisliti mirise, osjetite dodir, osjetite predmete pod rukama.

Primjer: Zamislite kako grlite ili ljubite svog partnera.

Izvor: thelawofattraction/prijevod ATMA

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 12.11.2017.
Slijedeća objavaNalazimo se u prijelaznom vremenu u povijesti: Upozorenja i predskazanja nas pripremaju na promjenu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here