Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Nije vam potreban ni magični štapić ni neka “popularna” čarolija. Zapravo, bolje je nego što mislite, bar sudeći prema priči savjetnika za veze. Evo što oni kažu.

Ako želite da vas zavoli, prestanite trčati za njim

Ono što trebate napraviti je dozvoliti muškarcu da “zasuče” rukave i zaradi vašu naklonost i poštovanje.

Muškarci se vole brinuti o ženama; kada mogu biti ženi na usluzi, oni se osjećaju vrijedno i muževno.

Kada trčite za muškarcem i kada samo vi održavate vezu, muškarcu oduzimate potrebu za odgovornošću i želju da vas zadovolji. Većina muškaraca se ne osjeća ugodno kada žena obavlja sve poslove.

Oni se ili ulijene oko produbljivanja veze, jer su nesigurni oko toga gdje točno pripadaju u vezi, ili odu.

Kažite što mislite i mislite to što kažete

Najbrži način da vas on zavoli je da “zaradite” njegovo poštovanje i divljenje. Potrebno je da uspostavite granice i da ih se držite.

Nemojte razmišljati što i kako trebate reći i bojati se da će vas on ostaviti zbog nečega što ste rekli.

Ukoliko želite provoditi više vremena zajedno, da se npr češće čujete – jednostavno mu to recite. Uvijek je najbolje da budete iskreni, otvoreni i izravni.

Kažite što mislite i mislite to što kažete.

Prestanite pričati i počnite slušati

Obično imamo puno toga za reći i želimo muškarcu ispričati skoro pa sve svoje probleme. Međutim, i muškarcima je potrebno da pričaju. Također, često znamo propustiti njihove signale za razgovor, jer su oni suptilniji od naših.

Muškarac nikada neće reći: “Možeš li me saslušati”? Ali, on očajnički želi da ga saslušate kada nešto priča ili kada mu je potreban savjet. Potrebno je da prestanete raditi to što radite (telefoniranje, lakiranje noktiju, peglanje) i posvetiti mu pažnju.

Dakle, uvijek imajte na umu da i on želi pričati. Ukoliko mu to date do znanja, on će vas još više cijeniti i definitivno će vas voljeti.

Ako želite da vas on zavoli, onda i vi morate voljeti sebe

Što više volite sebe, to će vas i on više voljeti. Malo je žena koje imaju visoku razinu samopouzdanja i samopoštovanja (one nisu krive za to, već društvo u cjelini).

Bez obzira kako ste izgubili samopoštovanje, potrebno je da ponovo zavolite tu privlačnu ženu koju vidite kada se pogledate u ogledalo!

Osjećaj samoprijezira nije nimalo privlačan. Niska razina samoljublja ne utječe samo na to kako se osjećate već može i udaljiti muškarca od vas. Ako nemate dobro mišljenje o sebi, možete li onda očekivati i da vas netko drugi poštuje?

Ukoliko stalno budete očekivali da vam on udijeli kompliment ili da vas hvali, on će vrlo brzo početi osjećati kao da to mora raditi iz obveze. Nakon nekog vremena, to mu više neće biti ugodno.

Autor: minimagazin.info

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

28 MALAHOV

MALAHOV - PRIRODNE METODE ZA ZDRAVLJE I DUG ŽIVOT

Kako ublažiti, usporiti i odgoditi starenje te bolesti i tegobe koje ono donosi?

Prvo hrvatsko izdanje klasika ruske alternative. Najbolji savjeti iz tradicionalnih medicina Kine i Indije u kombinaciji s praksom ruskih iscjelitelja. Podrobne upute za čišćenje tijela, vježbanje, disanje, liječenje i pomlađivanje motivacijama, upute za provođenje gladovanja, pravila za zdravu prehranu…

216 stranica, format 21 cm

Cijena: 129 kn 116 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaSvrha Duše i našeg života na Zemlji: Vrijeme je da poslušamo Njen glas!
Slijedeća objavaZVJEZDANO NEBO – Narukvica od citrina, ahata, hematita i lave
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here