Foto: pixabay.com

Ljubav nema granica, nema oblika i uvjeta.

Kada bismo mogli to razumjeti, ne bismo imali potrebu gledati tužne filmove uz pretrpavanje čokoladom i sladoledom, valjajući se u samosažaljenju.

Najfatalniji ubojica veza je vezanost. Ova neugodna mala stvar ispočetka se prikriva „ljubavlju“, a kasnije se iskazuje u vidu ljubomore i potrebitosti, piše The spirit science.Vezanost je također poznata kao ko-ovisnost, čini da vjerujemo kako ne možemo živjeti bez osobe koju volimo. A to stavlja i njih i nas u opasan kavez. Kada tako duboko “volimo” mi zaboravljamo važnost sebe i svojih potreba, jer je osjećaj ugađanja našoj najmilijoj osobi tako dobar.

Kada volimo bezuvjetno, bol vezanosti ne može utjecati na nas. Voljeti bezuvjetno je prihvaćanje svega što jest. Kad ne možemo prihvatiti nekoga onakvim kakav jest, pokušavamo ga promijeniti, a sebe uvjeravamo kako mi sami znamo najbolje. To je često početak otrovnih odnosa.

Nije lako sačuvati pravu ljubav i ne dopustiti da se pretvori u vezanost, ali ovdje su 3 najbolje čuvane tajne kako to ostvariti prije nego što bude prekasno, s jednom pomoćnom – koja dolazi kao zaključak.

1. Zapitajte se što ste osjećali prvih nekoliko dana nakon susreta s voljenom osobom

Ako se ne možete sjetiti tog osjećaja i iskustva, to bi trebalo promatrati kao znak upozorenja. Kada prvi put iskusimo”ljubav” s određenom osobom, imamo ogroman osjećaj slobode i sreće. Naša osjetila postaju pojačana, cijenimo život, sve je “onako baš kako treba biti”.Važno je da zapamtite kako ste se osjećali bez te osobe, u fizičkom smislu. Važno je da se pokušate sjetiti kako je ta zaljubljenost utjecala na vašu zahvalnost za život, samo kad bi i pomislili na tu posebnu osobu.

2. Ljubav je vječna, nemjerljiva

Kada istinski volimo nekoga, to bi trebalo biti bezgranično.  Trebamo biti u stanju voljeti nekoga toliko cjelovito da nas i sama pomisao na tu osobu zadovolji.

Kada postanemo vezani za nekoga mi cijelo vrijeme žudimo za prisutnošću te osobe. Čak i ako znamo gdje se ona nalazi – to nam nije dovoljno. A to je opasno.

Nakon što saznamo i prihvatimo da ljubav nema kraj, da se može osjetiti između svjetova, preko oceana, onda ćemo shvatiti važnost omogućavanja slobode i prostora. Ne samo voljenoj osobi, nego i samom sebi.3. Bezuvjetna ljubav je definicija prihvaćanja nesavršenosti

Bezuvjetna ljubav shvaća da ništa nije savršeno, ali ta nesavršenost je savršenstvo. Vezanost je super kritična, osuđujuća, kontrolorska i ozbiljna. Ako ste se ikada uhvatili kako donosite odluke  umjesto vaše voljene osobe i/ili joj držite predavanje o promjeni ili kako ne ispunjava vaša očekivanja – vi ste na putu prema patnji.

Bezuvjetna ljubav nikada ne postaje vezanost.  Ona sve prihvaća i voli, čak i čudni mali prst na nozi ili krivi zub. I tragove sna ujutro i miris doručka, zvuk ptica i način na koji se ona nosi sa svojim problemima, način na koji plače ili način na koji se živcira kada nešto ne ide kako treba.

Bezuvjetna ljubav je strpljiva i ljubazna i suosjećajna u svim životnim područjima. Daje prostor i zadržava prostor. Ona voli sve što jest, sve što je bilo i sve što će ikada biti.

Posljednja tajna je najvažnija – i nikad je ne treba zaboraviti.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

4. Bezuvjetna ljubav je sveobuhvatna

Znači, mora uključiti i vas. Ne smijete zalijevati tuđi vrt prije nego što zalijete svoj vlastiti. Bezuvjetna ljubav nije moguća bez ljubavi prema sebi i bez prihvaćanja sebe. Prije propovijedi učenja bezuvjetne ljubavi, morate se uzeti u obzir kao dio ove sveobuhvatne ljubavi.

Integracija bezuvjetne ljubavi ima moć osloboditi čovječanstvo od mnogih vezanosti, ima sposobnost iscjeljivanja rana i daje život kroz ljubav.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn - Kupi ovdje

Prethodna objava3 znaka u kojima se kriju najbolje žene za brak prema Zodijaku: Pred trećom svaki pada na koljena!
Slijedeća objavaSudbina je poklonila DAR svakom znaku: Blizancima znanje, Vagi ljubav, a Lavu čast!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here