Foto: pixabay.com
Responsive text-52 horizontalBezobrazni ljudi mogu biti vrlo grubi i neugodni, ali ne postoji način da ih izbjegnete: svako toliko ćete naletjeti na nekog takvog.

Ovdje se nalazi 5 sjajnih načina kako se ophoditi s njima.

1. Recite im da cijenite njihovu perspektivu

Kada je netko grub prema vama, on ne očekuje dobrotu ili bilo kakve pozitivne emocije. Ako ništa drugo, to će ih razoružati i shvatiti će da cijenimo različita gledišta, uključujući i njihovo.

2. Zahvalite im

Nabacite osmijeh na lice i recite “hvala”. To je suptilan način da prepoznaju svoju grubost i odustanu od nje. Tako ćete pokazati da imate kontrolu nad svojim emocijama.

300×250 centar text-39

3. Recite im da su u pravu

To što je netko nepristojan ne znači da je ono što ima za reći netočno. Ako netko drsko ističe nešto, recite mu da je u pravu. To ih gotovo uvijek zaustavi. Oni očekuju raspravu, a ne popuštanje.

4. Završite razgovor

Nema ništa lošeg u tome što ćete završiti razgovor s neotesanom osobom. Vi odabirete o čemu ćete razgovarati. Ukoliko vas osoba ne poštuje, otiđite.

5. Smijte se

Ima li što smješnije nego smijati se bezobraznoj osobi u lice?

 

300×250 centar text-39
Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaPretvaraj rane u snagu!
Slijedeća objava6 načina kako uništiti ili ojačati svoju duhovnost
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here