Kako se nositi s bezobraznim i zločestim ljudima?

0
9236
Foto: pixabay.com
Responsive text-52 horizontalBezobrazni ljudi mogu biti vrlo grubi i neugodni, ali ne postoji način da ih izbjegnete: svako toliko ćete naletjeti na nekog takvog.

Ovdje se nalazi 5 sjajnih načina kako se ophoditi s njima.

1. Recite im da cijenite njihovu perspektivu

Kada je netko grub prema vama, on ne očekuje dobrotu ili bilo kakve pozitivne emocije. Ako ništa drugo, to će ih razoružati i shvatiti će da cijenimo različita gledišta, uključujući i njihovo.

2. Zahvalite im

Nabacite osmijeh na lice i recite “hvala”. To je suptilan način da prepoznaju svoju grubost i odustanu od nje. Tako ćete pokazati da imate kontrolu nad svojim emocijama.

300×250 centar text-39

3. Recite im da su u pravu

To što je netko nepristojan ne znači da je ono što ima za reći netočno. Ako netko drsko ističe nešto, recite mu da je u pravu. To ih gotovo uvijek zaustavi. Oni očekuju raspravu, a ne popuštanje.

4. Završite razgovor

Nema ništa lošeg u tome što ćete završiti razgovor s neotesanom osobom. Vi odabirete o čemu ćete razgovarati. Ukoliko vas osoba ne poštuje, otiđite.

5. Smijte se

Ima li što smješnije nego smijati se bezobraznoj osobi u lice?

 

300×250 centar text-39
PODIJELI
Prethodna objavaKad muškarac nađe ljubav svog života, on će joj obećati OVO
Slijedeća objava6 načina kako uništiti ili ojačati svoju duhovnost
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here