Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Odnosi su ponekad najizazovnije prepreke koje nam  život eventualno može donijeti, a ponekad se te prepreke pretvore u nesporazume između dvoje ljudi koji se vole i oni jednostavno ne mogu shvatiti zašto stvari ne funkcioniraju.

Više je nego u redu priznati da vi i vaš partner imate neke probleme koje treba rješavati i ne morate se gristi zbog prošlih grešaka jer još uvijek ima vremena da se stvari poprave.

Prije nego što donesete odluku ili kažete nešto zbog čega ćete kasnije požaliti, dobro promotrite vaš odnos.

Prolazite li vi sa svojom voljenom osobom kroz neki od ovih 5 nesporazuma?

1. Previše ste predvidljivi

Ovo može ispasti kao vrlo plitak razlog zbog kojeg osoba može biti ljuta na nekoga, međutim, ako imate tendenciju biti malo previše predvidljivi, postoji mogućnost da se vaš partner dosađuje s vama.

To nije nešto što bi trebali shvatiti osobno, ali potrebno je prepoznati prilike gdje bi vas dvoje mogli iskušati stvari koje prije niste ni pokušali.

Komunikacija je ključ kada govorite o stvarima koje želite učiniti s njim. Možete iznenaditi svog partnera s odmorom daleko od kuće, rezerviran samo za vas dvoje!

2. Velike promjene

Velike promjene obično znače da sigurno postoji puno nesporazuma između vas i vašeg partnera. Možda je to bila obostrana velika životna promjena ili ste možda vi iskusili nešto što vaš partner nije.

I opet, komunikacija igra vrlo važnu ulogu kada se oboje osjećate neugodno zbog tih novih promjena.  Oboje trebate biti u mogućnosti razgovarati o tome i kako to utječe na osjećaje koje osjećate jedno prema drugom.

3. Više se ne osjećate poželjno

Ponekad u vašoj vezi dostignete točku u kojoj ste završili s medenom fazom veze, sve postaje pomalo ustajalo nakon nekog vremena, a vi ili vaš partner se možete osjećati neželjeno. To je užasan osjećaj za svakoga i trebate učiniti sve što je u vašoj moći da mu pokažete da nije tako.

Važno je zadržati vaš intimni život svježim (na razne načine), ali što je još važnije, učinite da se vaš partner osjeća kao da vam je vrijedan milijun dolara.

4. Zanemarivanje

Postoje neke točke u vezi gdje možete u potpunosti nenamjerno zanemariti svoju ljubav. To je strašna stvar koju možete nekome učiniti, ignoriranje može djelovati na osobu tako da se osjeća nevažnija od prljavštine.

Važno je obratiti pažnju na potrebe vašeg partnera i stvarno slušati ono što vam pokušava  reći. U suprotnom, doći će vrijeme kada će vas partner zbog toga ostaviti.

5. Usamljenost

Ovo je vezano za zanemarivanje. Vaš  partner se nikada ne bi trebao osjećati potpuno sam, naročito  kada je s vama. Ako ste primijetili da ne razgovara  s vama, ne obraća vam se, te više ne postavlja pitanja, to znači da osjeća da ne može uopće razgovarati s vama i da se osjeća potpuno usamljeno.

To nije dobar osjećaj i trebali bi dati sve od sebe kako bi mu pokazali da uvijek može računati na vas.

***

Nadamo se da vam je ovaj popis pružio neke  dobre ideje o tome kako možete izbjeći ove nesretne nesporazume između vas i vašeg partnera.

higherperspectives/Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr 

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaAko uz sebe imate vječnog šaljivdžiju, NIKADA ne dopustite da ode – Evo zašto!
Slijedeća objavaKad god promijenimo emocije, u tijelu dolazi do 1.400 biokemijskih promjena – istog trenutka!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here