Foto: pixabay.com

Usamljena srca trebaju čuti zov ljubavi! Usamljena duša je možda baš iza vas, a evo kako ćete je prepoznati!

Srodna duša je osoba koja ulazi u naš život i radikalno ga mijenja. To su osobe koje su, čini se, sudbinski povezane s nama i koje su nam poslane „s neba” da nam pruže utjehu u svakodnevnom životu. Ako promatrate vaš život kao jelo, srodne duše su začini.

Sveukupno oni vas čine svjesnijom i savjesnijom osobom. Zbog toga što su toliko važne, odlučili smo vam predstaviti različite tipove srodnih duša koje ćete upoznati tijekom života.

Prijatelj kao srodna duša

Ova osoba ulazi u vaš život na buran način. Oni su uragan u vašem životu koji vas obara s ogromnom ljubavlju koju osjeća prema vama i tu je kada vam je potreban netko da vam promijeni perspektivu gledanja na stvari.

Ako se vaša veza i prekine, u sjećanju će vam ostati sve – do najsitnijeg detalja.

Posvećena srodna duša

Svi se možemo složiti da nam se nekada u životu dogodilo da sretnemo ljude za koje nam se čini da ih znamo oduvijek. Tada nam nešto klikne i pomislimo „to je to”, to je osoba koju sam čekao/la i to je uvod u jedno sjajno prijateljstvo.

Prijatelji kao srodne duše su osobe koje vas razumiju bolje nego vi sami sebe i za koje znate da će biti tu, bez obzira na to što se dogodi.

Srodna duša kao uragan

Ako vam se ovo dogodi, osjetit ćete ljubav na prvi pogled. To je ona vrsta ljubavi koja vam pravi leptiriće u trbuhu ili oni s kojima osjećate povezanost. Oni su vjerojatno vaša prva ljubav ili osoba s kojom ste prevarili partnera.

Ova vrsta srodne duše je obično i najbolja, jer ostavlja mogućnost za prijateljstvo, čak i kad se romantična veza okonča.

Srodna duša kao stranac

Ove ljude obično upoznajete na zabavama, u avionu ili kada s nekim s kim pričate ostvarite duboki kontakt očima.

Trenutak u kojem ih prepoznajete je onaj kada kažu nešto što ste čekali da čujete godinama.

Božanska srodna duša

To su oni koji se uklapaju u definiciju srodne duše u našim mislima i srcu, a ako ste dovoljno sretni, možda i provedete ostatak života s njima.

S ovom vrstom srodne duše postoji jaka veza od početka, a njena jačina ne slabi nikada.

BizLife/lovesensa

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaPočela vladavina Djevice: Što očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja?
Slijedeća objava“Ponekad je najbolja stvar ta da ne dobijete ono što želite!” Dalaj-laminih 18 životnih pravila
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here