Foto: stocksnap.io

Zaljubljivanje je divna stvar koju svi dožive u nekom trenutku. Međutim, kada je riječ o muškarcima, zaljubljivanju i zaljubljenosti, cijela situacija može biti pomalo zbunjujuća. Oni često “šalju” signale koje je, u velikom broju slučajeva, prilično teško rastumačiti. Ipak, pogledajte neke od sigurnih znakova koji pokazuju da je muškarac najvjerojatnije zaljubljen.

300×250 centar text-39

On voli provoditi vrijeme s vama

Umjesto da izlazi s prijateljima, želi li provoditi vrijeme s vama? Umjesto upražnjavanja nekog od njegovih omiljenih hobija, je li odlučio provesti vrijeme s vama prakticirajući vaš hobi? Govori vam stalno kako voli provoditi vrijeme s vama? Navedene i slične situacije siguran su znak da je zaljubljen u vas.

Provodi dosta vremena u razgovoru s vama

Muškarci ne vole “razgovarati o svemu” kada su uznemireni. Neki od njih ne vole pričati uopće. Međutim, kada “nađu” ženu s kojom uživaju u vremenu provedenom zajedno, oni se obično otvaraju i pričaju o skoro svemu. Štoviše, takvi razgovori mogu potrajati prilično dugo. Ako se on tako ponaša kada je s vama, ako vam priča o stvarima koje mu predstavljaju problem, to znači da vam vjeruje. Samim tim, zaljubljen je u vas.

300×250 centar text-39

Ne ponaša se kao da vas kontrolira

Kada se muškarac ponaša kao da vas kontrolira, to nije ljubav. To je opsesija. S druge strane, ako se on ponaša kao da vas ne kontrolira i kaže vam da se slaže sa svime što radite (osim izlazaka s drugim muškarcima) to znači da on cijeni vas i vašu slobodu. Samim tim, želi da budete dio njegovog svijeta i zaljubljen je u vas.

Vjeruje vam

Ukoliko ste se uvjerili da vam on vjeruje, to je apsolutno odlično. Povjerenje je vrlo bitna stvar u svakoj vezi, čak i na njenom samom početku. Ako vjerujete jedno drugom, to je znak da ste već i više nego “zagrijani” za vezu. Naravno, to je i jedan od sigurnih znakova da je on zaljubljen u vas, ali i vi u njega.

300×250 centar text-39

Kaže vam da vas voli

Većina muškaraca neće reći ženi da je voli, ako to zaista ne misli. Ako vam kaže da vas voli i da s vama želi provesti što više vremena, to onda nije znak da je zaljubljen – on je “prešao” u novu dimenziju osjećanja prema vama i vi ste mu vrlo, vrlo važni. Ako je rekao da vas voli, zaista je to i mislio.

Autor: minimagazin.info

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

MDN – ŽIVOTNA ENERGIJA

ISCJELJUJUĆA NARUKVICA - Životna Energija

Spoj tri moćna kristala - žad, karneol, ahat

Žad harmonizira cijeli naš organizam. Žad pojačava rad živčanog centra, imunitet, rad srca, regulira krvni tlak
Karneol je pun životne energije i vitalnosti. Budi nas iz letargije, daje vitalnost i pomaže nam pronaći naš životni put.
Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost. Stabilizira auru, uklanjanja i transformira negativne energije.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

 

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaVjernost u zodijaku: Bik je vjeran do groba, Blizanci uvijek u iskušenju
Slijedeća objavaZašto nemate sreće u ljubavi: Rak guši partnera, Djevica sve pokvari ljubomorom
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here