Foto: pexels.com

Kao što se vidi u mnogim različitim aspektima odnosa, muškarci imaju tendenciju uživati u dominantnim ulogama koje im daju osjećaj kontrole.

Izrazi kao što su “tko nosi hlače u obitelji” pojavljuju se kada se razmišlja o prastarom stereotipu da muškarci trebaju imati kontrolu nad svojim kućanstvom (i suprugom).Ova potreba za dominacijom povremeno dolazi u pitanje, posebno kada se nezreo muškarac ne može pomiriti sa svojim osjećajima (i nesigurnošću) nakon što se snažna žena pojavi u njegovom životu, piše „Expanded Consciousness“.

Nezreli muškarci se često osjećaju zastrašeno od moćnih žena iz pet razloga:

Snažnu ženu nije strah pozvati ga na red zbog njegovih gluposti

Snažne žene muškarcu daju do znanja da one nisu s njim samo zbog njegovog ega. Ona smatra da on treba biti odgovoran, izaziva ga kad čini pogreške ili kad tvrdi kako je on uvijek u pravu.

Snažne žene su pametne i sposobne, što je u sukobu s  nezrelošću.

On osjeća pritisak zbog uspjeha koji se očekuje od njega

Snažne žene podržavaju svoje partnere, ali oni ih žele i motivirati kako bi bili najbolji što mogu biti. Nezreli muškarci često tu podršku i očekivanja ambicije gledaju sa strahom.

Boje se da je ona očekivala više i da se neće moći nositi s tim. Da ne spominjemo, nezreli muškarci ne podnose konstruktivnu kritiku.On se boji obvezivanja

Nezreli muškarci nemaju pojma što žele od života. Snažne žene točno znaju što žele od života. Ako snažna žena želi biti s muškarcem, to je zato što je ona odlučila da je on ono što ona traži. Ona se ne boji obvezivanja.

Obvezivanje je zastrašujuće nezrelim muškarcima. Ozbiljnost nije njihova snaga.

Ona će uvijek reći ono što misli

Snažnim ženama nije problem suočiti se s osobom  zbog nečega što je rekla ili učinila. Ako ste učinili nešto što joj ne odgovara, ona će vam to reći.

To može biti vrlo zastrašujuće nezrelim muškarcima, jer oni nisu navikli da je žena toliko direktna.Snažnu ženu je teško impresionirati

Nezreli muškarci obično nisu oni koji ulažu 100 postotni trud u odnos, što je problematično zbog toga što  jake žene očekuju jednako snažnog partnera.

Ona živi strasno svaki dan i potreban joj je partner koji će pokazati vlastitu strast u odnosu kako bi znala da je pronašla partnera kojeg vrijedi imati.

drvo sreće – ex unisex

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaKako prepoznati pravi med?
Slijedeća objavaSrodna duša će se pojaviti kada se najmanje nadamo!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

4 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here