5 stvari koje vam možda nisu rekli o Tajni: KADA dobivate željeno?

0
13155
Foto: pixabay.com
160×600 text-47 lijevo

Teško je znati gdje tražiti prave alate za korištenje Zakona privlačnosti, pogotovo kada tek počinjete.

Nažalost, mnoge rasprave o privlačnosti i manifestaciji zapravo izostavljaju neke od najvažnijih stvari koje trebate znati – stvari koje mogu napraviti razliku između uspjeha i neuspjeha pri pokušaju stvaranja boljeg života.

Evo pet glavnih stvari koje vam vjerojatno nisu rekli o Zakonu privlačnosti, zajedno s objašnjenjima zašto su toliko važni.

1. Zakon privlačnosti radi cijelo vrijeme

Jedna od najpopularnijih zabluda je da se Zakon privlačenja “aktivira” nakon što naučite potrebne vještine. Naprotiv, Zakon privlačenja radi stalno – to je pozadinska sila koja reagira na naše misli i osjećaje.

Privlačimo ono na što se fokusiramo, bilo da su naši umovi ispunjeni nadom ili negativnošću (i to ne samo u svjesnom umu). Dakle, ako želite raditi sa Zakonom privlačenja na produktivan način, morate razmišljati pozitivno, čak i kada ne pokušavate aktivno privući nešto.

2. Ponekad slučajno možete privući pogrešne stvari

Sada kada znamo da Zakon privlačenja uvijek radi, moramo shvatiti činjenicu koja se često ne govori – moguće je privući pogrešne stvari, sasvim slučajno.

Održavanjem općenito negativne perspektive ili zabrinutosti da nećete dobiti ono što želite, možete privući stvari koje ne želite.

Dakle, ako ste postavili namjeru da ćete dobiti sjajan novi posao ili ćete upoznati prekrasnog romantičnog partnera, ali neka slika neuspjeha uđe u vaš um i pritom slušate vaš kritički unutarnji glas koji kaže: “Nikada nećeš to dobiti!”, možete privući upravo suprotno od onoga što želite!

To je razlog zbog kojeg veliki dio učenja korištenja Zakona privlačenja uključuje ponovnu procjenu poruke koju ste primili o tome tko ste i što ste sposobni raditi.

300×250 centar text-39

3. Trebate otpustiti ono što želite

Iako to možda ne zvuči vrlo intuitivno na prvu, činjenica je da je potrebno otpustiti ono što želite, ako zbilja to želite dobiti. Možda ćete biti u iskušenju da se grčevito držite vaše želje, ali morate je prepustiti svemiru, tako da slobodno putuje i raste.

Možete otpustiti ono što želite ugodnim opuštanjem nakon što se usredotočite na vaš cilj, u spoznaji da svemir sada preuzima i usmjerava vas prema uspjehu. Razmišljajte o tome kao o loptici – neće stići na svoje odredište, ako je ne bacite.

4. Postoji točka namjere

Kada znate da postoji točka namjere i razumijete kako s njom raditi, imate ključ za maksimiziranje korištenja Zakona privlačenja.

Previše je složeno sve opisati u samo jednoj točki, ali bitna činjenica koju morate znati – točka namjere je prostor između vašeg srca i uma i on treba biti uravnotežen ako želite poslati koherentne signale o tome što želite privući.

Jednom kada naučite kako pronaći svoju točku namjere, možete naučiti puno iz njenog položaja, te možete napraviti rebalans ovog važnog dijela sebe.

300×250 centar text-39

5. Potrebno je neko vrijeme da biste dobili ono što želite

Konačno, Zakon privlačnosti često reklamiraju kao svojevrsno čarobno rješenje za sve vaše probleme. Učenje Zakona privlačenja stvarno može označiti početak mnogo boljeg života, ali važno je biti svjestan da je potrebno neko vrijeme kako biste dobili ono što želite.

Za učinkovito korištenje Zakona privlačnosti morate barem svladati neke osnovne vještine (afirmacije i kreativnu vizualizaciju), a također se trebate obvezati na vrstu duboke samorefleksije koja omogućuje izbacivanje negativnih uvjerenja koja vas sputavaju.

Međutim, dok vas ja upozoravam kako je potrebno neko vrijeme da biste dobili ono što želite, naopako je to da možete vidjeti poboljšanja gotovo odmah. Svaki dan, primijetit ćete da ste napravili male, ali značajne korake ka sreći i ispunjenju – zato nemojte odustati! Samo budite strpljivi.

thelawofattraction/Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr 

Imaš pitanje ili problem?
Nazovi ATMA savjetnike!


Widget not in any sidebars
Milijana

MILIJANA


DUHOVNI MEDIJ, ANĐEOSKE KARTE, NEGATIVNE EMOCIJE I BLOKADE, KARIJERA, LJUBAV, PRIVLAČENJE OBILJA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 02
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Otkrij Himalajsku kristalnu svjetiljku

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli!
Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.
Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja.
Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.
Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor.
Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike.
Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn

Dimenzije:
širina 10-13 cm, duljina 15-19 cm, težina 2-3 kg
Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

PODIJELI
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 26.07.2017.
Slijedeća objavaKarmičke veze: Kako očistiti nevidljive “pipke” kojima se ljudi kače na vas (i obrnuto)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here