Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Ako se ograničite na praćenje korporativnih vijesti, nikada nećete saznati kako čovječanstvo postaje zdravije, jače i informiranije

160×600 text-45 desno

Društvena ograničenja stvorena strahom gube svoju moć naspram rastućeg optimizma i snage evolucije. Ono što je sraslo kao promjena paradigme sada eksplodira u prvoj generaciji Trans – generacije (Generacije Z) koji su sada maturanti.

Oni imaju pogled na svijet kao da su sve to do sada već vidjeli, a novi stav je: „Mijenjam se toliko brzo da te izazivam da me pokušaš definirati.“

U pravu su. Oni  pitaju sami sebe i sebe međusobno „zašto“, umjesto da to pitaju roditelje i osobe od autoriteta. Svjedočimo li fraktalnom skoku u svijesti kako dosežemo kritičnu masu zvanu efekt stotog majmuna.

Jeste li primijetili da korporativni mediji izvještavaju uglavnom o ekstremizmu mnogo više nego o tome što se događa u “mainstream” svijetu?

Tu osjetnu napetost mnogi su osjetili kao skrivenu struju koja će osloboditi stvari – u pozitivnom smislu. Ne samo da ćete svjedočiti nadolazećoj eksploziji svijesti već ćete u njoj i sudjelovati.

Znakovi da dolazi doba svijesti:

1) Spoznat ćete svoju vrijednost

Internet je čudesan alat koji vam omogućava da dijelite ono u čemu ste dobri i odmah dobijete povratne informacije. Kreativni ljudi prikupljaju te povratne informacije, unaprjeđuju svoju stručnost i poruku te okreću to u svoju korist.

Jednom ste bili osuđeni na posao koji vam nije donosio osobno ispunjenje, dok sada pretvarate ono što volite raditi u proizvode i usluge za druge koji dijele vaše interese.

2) Zabavljamo se igrajući se zajedno

Iako mislite da nas je elektronika razdvojila, vraćamo se zajedno na potpuno nov način. Otiđite na jogging u susjedstvu i moguće je da će neki klinac uperiti svoj mobitel prema vama i tražiti od vas da date izjavu za njegov YouTube kanal.

Društvene mreže premošćuju jaz između potrebitih i onih koji imaju više nego im treba. Shvaćamo da je suradnja mnogo zabavnija od konkurencije.

Novi za clanke 753) Upravljate konzumerizmom umjesto da konzumerizam upravlja vama

To nećete čuti u vijestima, ali mnoge korporacije su u panici dok se pokušavaju redefinirati kako bi ostale relevantne. Više nismo slijepi u pogledu toga kako se proizvode određeni proizvodi i odakle dobivamo hranu.

Sada brinemo o životinjama i okolišu. Tražimo i od vas da brinete.

4) Važno je upravljanje, a ne vlasništvo

U dugovima trideset godina zbog kupljene kuće ili sedam godina zbog novog auta? Jeste li za golemi studentski zajam? Ne, hvala. Poput posade Apolla 13, izokrećemo stvari kako bi našli nova rješenja i puštamo da naši izumi služe kao nova tržišta.

Posao života treba biti dinamičan, fluidan i održiv bez obzira uspinjemo li se prema gore ili se spuštamo natrag dolje.

Nitai

NITAI


26 GODINA ISKUSTVA – ISCJELJIVANJE NA DALJINU, TAROT, ČAKRE, ANĐELI, KRISTALI, LJUBAV, HOROSKOP MAYA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 05
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

5) Nastaje nova rastuća ekonomija

Ako konkurencija za svakog pobjednika poluči jednog gubitnika, suradnja je ta koja stvara uspinjanje i rast. Konačno shvaćate – ako ja pobjeđujem i vi pobjeđujete – i obratno. Financiramo jedni druge i kupujemo lokalno. Pronašli smo svoj glas. Potpuno je zabavno kada brinemo jedni za druge.

Pojavljuje se suvereno biće koje se najprije okreće prema sebi i unutar sebe traži odgovore, a nakon toga se pojedinci okreću jedni drugima kako bi surađivali. Naše povijesne knjige su pune slavljenih suverenih bića ispred svog vremena.

Sada je red na vama. Kada znate svoju pravu vrijednost, možete krenuti putem slobode.

Riječima dr. Martin Luther Kinga Jr.: „Nitko nije slobodan dok nismo svi slobodni.“

Izvor: collective-evolution

Novi za clanke 75BHAGAVAD GITA

PROSINAC 2017 - MJESEC BHAGAVAD-GITE!

Dragulj svjetske književnosti - mudrost bez granica

Prosinac je mjesec u kojem je, prije nekih 5000 godina izgovorena Bhagavad-gite, jedno od najvećih djela svjetske književnosti.
Istina koju objavljuje je univerzalna i vječna, te je kroz tisućljeća nadahnjivala velike mislioce, teologe i filozofe istoka i zapada; Sokrata, Goethea, Schopenhauera, Einsteina, Junga i mnoge druge.
G.W.F. Hegel: “Bhagavad-gita je sposobna dati nam pravo shvaćanje univerzalnosti i uzvišenost religije.”
Albert Einstein: “Dok čitam Bhagavad-gitu, jedino pitanje koje mi se nameće jest kako je Bog stvorio svemir. Sve ostalo, suvišno je.”

926 stranica, tvrdi uvez, 16 slika u boji

Cijena: 150 kn 108 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaŽivotni prostor – odraz Vas: Kakve poruke Svemiru emitira vaš dom?
Slijedeća objavaTajna o osobama koje imaju smeđe oči
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here