Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Vaš mozak nije samo proizvođač misli, već i primalac. A informacije koje prima ovisit će o tome s čim ste usklađeni.

Kozmičke informacije su svuda oko nas. Mi smo, na neki način, dijelovi ove kozmičke informacije. Sve je povezano sa svime i sve dolazi iz istog izvora, vas, Zemlje, galaksije, svega!

Način na koji živimo naše živote može nas dovesti do kozmičke svrhe koju čuvamo u našim srcima, piše Life coach code. Zato ponekad kozmička inteligencija može poslati poruke kako bi nas usmjerila prema svrsi našeg srca.

Ponekad nas ove kozmičke poruke mogu dovesti do revolucionarnih ideja i izuma koje svijet još nije vidio.

U svakom slučaju, s vremena na vrijeme svi dobivamo kozmičke informacije. Međutim, mnogi ljudi nisu svjesni ovih poruka kada se pojave u njihovim životima, a većina ih zanemaruje.

Evo kako znati kada primate kozmičke informacije:

7 znakova da primate kozmičke informacije

1. Iznenadna inspiracija

Inspiracija je mentalna stimulacija da nešto učinite, stvorite nešto. Obično dolazi kada počnete razmišljati o nečemu za što osjećate strast.

Iznenadna inspiracija siguran je znak da primate kozmičke informacije, jer vas mentalno potiče na nešto što će vas dovesti do vaše životne svrhe.

2. Snovi

Prema nekim legendama, dio vaše duše ide u drugi svijet dok sanjate. To je svijet snova, svijet između vašeg nesvjesnog uma i stvarnosti.

Tamo možete primati važne poruke iz vlastite podsvijesti i od kozmičke inteligencije.

Kada u snovima dobivate nove ideje, uvide i savjete o stvarima koje ne možete znati, to je siguran znak da primate kozmičke informacije.

3. Podsvjesni signal

Gledate film u kojem odjednom čujete odgovor na pitanje koje ste nedavno postavili. Slušate pjesmu koja vam prenosi poruku koju smatrate da je trebate čuti.

Vidite plakat na ulici koji toliko rezonira s nečim što ste tražili.

Svi ti primjeri su načini na koje kozmička inteligencija usmjerava vašu podsvijest da komunicira s vama.

Slušajte što vam pokušava reći!

4. Gravitiranje prema ideji

Možda pišete novu knjigu ili gledate novu seriju, možda ćete razgovarati sa svojim prijateljima ili lutati u vlastitim mislima, no stalno se vraćate istoj ideji.

Što god radite, privučeni ste određenom idejom.

Ovo je siguran znak da kozmička inteligencija pokušava usmjeriti vašu pozornost prema nečemu na što se trebate usredotočiti.

24 HIMALAJSKA LAMPA

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

5. Geometrija

Kažu da je geometrija jezik Svemira. Postoje određeni oblici koji se nazivaju svetim, a ti oblici nose snažne poruke za svaku osobu.

Opetovano pojavljivanje određenog oblika u vašem životu je siguran znak da postoji poruka koju morate dešifrirati.

Brojevi, oblici, čak i slova, sve je to geometrija. Stoga, sve što se opetovano pojavljuje, treba pažljivo ispitati.

160×600 text-47 lijevo

6. Navala emocija

Informacije ne dolaze samo u obliku racionalne misli. Ponekad su informacije apstraktne i emocionalne. To je vrsta informacija koja nam daje najdublje odgovore.

Navala emocija može doći kao rezultat mnogih čimbenika.

Ali iznenadni val emocija, obično praćen osjećajem jasnoće i motivacije, siguran je znak primanja kozmičkih informacija.

7. Ljubav

Kada osjećate ljubav, ne samo za određenu osobu, već za sve oko sebe, to je jedno od najboljih stanja u kojima se možete nalaziti.

Štoviše, ovo je stanje u kojem su aktivni receptori tijela za kozmičko svjetlo što vam omogućuje apsorpciju kozmičke energije, primanje informacija i nadogradnju DNK.

Taj osjećaj bezuvjetne ljubavi ponekad se događa iznenada, a vi čak ni ne znate zašto se tako osjećate. Osjećate se kao da volite sve i svakoga. Ovo je siguran znak da primate kozmičke informacije.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaNumerološka prognoza za tjedan (25.09.-01.10.)
Slijedeća objavaSet od 8 kompatibilnih prstena Boho Chic
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here