Designed by Freepik

Iako je zapravo manifestacija onoga što želite najočitiji znak da Zakon privlačenja radi za vas, Svemir šalje manje, suptilnije signale kada ste na pravom putu.

Mnoge od najuzbudljivijih uspješnih priča imaju određene zajedničke ključne znakove, stoga obratite pažnju na sljedećih osam znakova – svi oni vam govore da napredujete na putu do uspjeha.1. Viđate brojeve 111 ili 11:11

111 i 11:11 su neki od najmoćnijih ponavljajućih brojčanih sekvenci na koje možete naići. Općenito, broj 1 ima snažnu povezanost sa konceptima autonomije, novih početaka i vaše moći da stvorite vlastitu stvarnost, piše The law of attraction.

Dakle, ako viđate te brojeve, vjerojatno počinjete koristiti puni potencijal Zakona privlačnosti, te bi trebali nastaviti raditi to što radite.

Konkretno, obratite pažnju dok gledate ove brojeve – često će se pojaviti upravo onda kada imate nove ideje o djelima koje bi trebali poduzeti kako bi došli do cilja.2. Žmarci ili trnci

Pod uvjetom da znate da niste bolesni, kada osjećate trnce ili ježurenje – to je zapravo pozitivan znak na vašem putovanju sa Zakonom privlačnosti. Kada se to dogodi, vaše tijelo i vaš podsvjesni um su usklađeni s nečim važnim u vašem okruženju, prikupljaju obećavajuću promjenu u vašoj vibraciji.

Možda ćete osjetiti žmarce kada upoznate neku novu osobu koja će biti važna u vašim postignućima ili  kad se krećete izvan svoje zone udobnosti u službi svog cilja.

Kada mislite o osobi, a onda odmah primite telefonski poziv ili e-mail od nje, uzmite to kao pokazatelj da je vaš potencijal manifestacije upravo sada vrlo visok.

Čak i ako ta osoba nema nikakve veze s glavnom stvari koju pokušavate privući, ova vrsta susreta dokazuje da vas svemir čuje kada jasno i glasno tražite nešto!

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

4. Duga i formacije oblaka

Prirodni svijet također vam može pružiti signale koji vam pokazuju da ste na dobrom putu sa Zakonom privlačnosti. Ako vidite dugu, budite uvjereni da se približavate svom cilju.

Konkretno, mnogi ljudi vide duge kada prevladaju značajne prepreke ili izazove koji su ih sprječavali da manifestiraju svoje snove.

Odvojite trenutak, pogledajte u nebo i razmotrite oblike oblaka. Vidite li nešto pozitivno, kao što je zvijezda, srce ili čak i nešto što izgleda kao stvar koju najviše želite? Ovo je još jedan pozitivan signal.

5. Viđate svoje inicijale

Vaši inicijali mogu se pojaviti na raznim mjestima, kao na primjer na registarskim oznakama automobila, u uzorcima vode, u lišću čaja i slično. Uglavnom, što češće viđate inicijale, to je jača dvosmjerna veza između vas i energije Svemira.

Svaki put kad se to dogodi, znači da je dobro vrijeme za prakticiranje tehnika poput tehnike multisenzorne vizualizacije i prateće afirmacije.

6. Viđate ponavljajuće uzorke brojeva

Iako je broj 1 je možda najznačajniji broj koji možete vidjeti da se ponavlja, bilo koji ponavljajući slijed brojeva govori da Zakon privlačenja radi za vas.

Proučavanje numerologije može vam pružiti više specifičnih činjenica o tome što pojedini broj može značiti, primjerice, 21:21 je vezano za ravnotežu i samospoznaju, što ukazuje da rastete kao osoba, a 9:11 pokazuje da je sada idealno vrijeme za napuštanje starih navika ili rutine koja vam više ne odgovara.

HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

7. Smirenost

Ako se osjećate puno mirnije u zadnje vrijeme i ne postoji očigledan razlog za to (kao što su vanjski okidači poput opuštajuće masaže), to znači da ste primili znakove koji govore da je vaša vibracija usklađena s vibracijom Svemira.

Kad god radimo ono za što smo rođeni da radimo – stvari koje nam donose najviše inspiracije i zadovoljstva – tada vlada inherentan osjećaj mira. Čak i ako još niste postigli svoje glavne ciljeve, osjećaj smirenosti pokazuje da ste sada u skladu s vašom svrhom.

8. Doživljavate deja vu

Konačno, svaki put kada osjetite deja vu – taj osjećaj da radite ili osjećate nešto što ste već prije radili i osjećali, možete zaključiti da Zakon privlačenja radi za vas. To iskustvo doživljavate kada uistinu nađete svoje mjesto u svijetu.

Također, možete izvući preciznije zaključke ovisno o tome kada se deja vu javlja. Ako i dalje budete imali ove epizode na određenom mjestu ili u društvu određene osobe, razmislite kako ta lokacija ili pojedinac može dati dodatni poticaj vašem radu na ostvarenju vaših ciljeva.

POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaZašto ideš kroz život želeći da netko nebitan otkrije tvoju pravu vrijednost?
Slijedeća objava30 stvari koje trebate prestati raditi sebi!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here