9 stvari zbog kojih je muškarac momentalno neodoljiv: Ako nema bar pola navedenih, sve pada u vodu :-)

0
5735
Designed by Freepik

On može biti toliko jak da pomjera planine, tako lijep da zasljepljuje sve oko sebe ili može imati stvari o kojima se samo može sanjati, ali ako nema bar pola od sljedećih devet osobina, sve navedeno pada u vodu.

300×250 centar text-39

Unutrašnja snaga

Ne postoji ništa privlačnije od muškarca koji je prizemljen i čije tiho samopouzdanje signalizira, bez trunke arogancije, da nikome ne treba da se dokazuje.

Ranjivost

Muškarac nije snažan ukoliko nije i ranjiv. To znači da vam može reći što želi, kada se boji, što osjeća prema vama, što je napravio da popravi grešku koju je napravio, što je prevazišao, što ga “baca” na koljena. Bez transparentnosti ne može biti ni istinske intimnosti.

Integritet

Ovaj “sastojak” razdvaja dječake od muškaraca. Iako mogu zasjeniti na početku, ženskaroši i narcisoidni muškarci služe se lažima i jeftinim trikovima radi osobne dobiti. Ne postoji ništa privlačno kod muškarca koji se pravi da je ono što nije, koji nema duboke emocije i kojeg nije briga koliko “krvi” ostavlja iza sebe.

Intelekt

Kritički način razmišljanja i neutaživa žeđ za učenjem kao i nadarenost za prepoznatljiv način samoizražavanja stvaraju muškarca koji je vrlo privlačan. Jer, ništa mu ne vrijedi ako je samo zgodan. Baš ništa.

300×250 centar text-39

Smisao za humor

Naravno, nitko ne kaže da on treba biti klaun kojem se stalno smijete, ali veoma je teško povezati se s nekim tko sve shvaća doslovno, tko je preozbiljan i rijetko se smije.

Velikodušnost

Škrtost je odbojna. I to ne samo škrtost na novcu već i ona na emocijama. Dok rasipanje novca i emocija ukazuju na nedostatak kontrole ili samopoštovanja, škrtost ukazuje na sklonost stvarima nauštrb ljudima. Zaista, nije nimalo privlačno biti s nekim tko se emocionalno i fizički suzdržava.

Toplina

Vrlo je teško povezati se s nekim tko je oko sebe podigao zidove. Suosjećanje, empatičnost, osmijeh, radost – sve ove osobine će vas “razoružati”, u pravom smislu te riječi. Ljubaznost je privlačna. Jednostavno jest.

336×280 lijevo text-54

Svjesnost

Sposobnost da budemo svjesni i prisutni u trenutku, čak iako je taj trenutak bolan, krajnji je oblik ambicije, jer zahtijeva predanost osobnom rastu koji nije za one sa slabim srcem. Zbog muškarca koji zrači mirnim samopouzdanjem, koji je u stanju ostati miran i pribran kada se suoči sa izazovima, velikom broj žena klecaju koljena.

Partnerstvo

Muškarac koji ne pokušava dominirati u bilo kojem slučaju, koji razumije potrebu za kompromisima, reciprocitetom, kumunikacijom i poštovanjem zapravo je muškarac vrijedan divljenja. Nemojte gubiti vrijeme s muškarcima koji vas pokušavaju uplesti u svoje “igrice” i koji vas žele kontrolirati samo da bi se osjetili kao muškarci. To nisu muškarci već kukavice.

Autor: minimagazin.info

Atma savjetnici čekaju na tvoj poziv!

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Milijana

MILIJANA


DUHOVNI MEDIJ, ANĐEOSKE KARTE, NEGATIVNE EMOCIJE I BLOKADE, KARIJERA, LJUBAV, PRIVLAČENJE OBILJA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 02
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

 

PODIJELI
Prethodna objavaNa vrijeme saznajte čime će vas partner šokirati: Ovan će vam sve sasuti u lice, Lav odlazi na iznenadan put!
Slijedeća objavaIzbjegavajte ih po svaku cijenu: 4 vrste ljudi koji će vas povući na DNO
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here