On može biti toliko jak da pomiče planine, tako lijep da zasljepljuje sve oko sebe ili može imati stvari o kojima se samo može sanjati, ali ako nema bar pola od sljedećih devet osobina, sve navedeno pada u vodu 🙂

300×250 centar text-39

Unutrašnja snaga

Ne postoji ništa privlačnije od muškarca koji je prizemljen i čije tiho samopouzdanje signalizira, bez trunke arogancije, da nikome ne treba da se dokazuje.

Ranjivost

Muškarac nije snažan ukoliko nije i ranjiv. To znači da vam može reći što želi, kada se boji, što osjeća prema vama, što je napravio da popravi grešku koju je napravio, što je prevazišao, što ga “baca” na koljena. Bez transparentnosti ne može biti ni istinske intimnosti.

Integritet

Ovaj “sastojak” razdvaja dječake od muškaraca. Iako mogu zasjeniti na početku, ženskaroši i narcisoidni muškarci služe se lažima i jeftinim trikovima radi osobne dobiti. Ne postoji ništa privlačno kod muškarca koji se pravi da je ono što nije, koji nema duboke emocije i kojeg nije briga koliko “krvi” ostavlja iza sebe.

300×250 centar text-39

Intelekt

Kritički način razmišljanja i neutaživa žeđ za učenjem kao i nadarenost za prepoznatljiv način samoizražavanja stvaraju muškarca koji je vrlo privlačan. Jer, ništa mu ne vrijedi ako je samo zgodan. Baš ništa.

Smisao za humor

Naravno, nitko ne kaže da on treba biti klaun kojem se stalno smijete, ali veoma je teško povezati se s nekim tko sve shvaća doslovno, tko je preozbiljan i rijetko se smije.

Velikodušnost

Škrtost je odbojna. I to ne samo škrtost na novcu već i ona na emocijama. Dok rasipanje novca i emocija ukazuju na nedostatak kontrole ili samopoštovanja, škrtost ukazuje na sklonost stvarima nauštrb ljudima. Zaista, nije nimalo privlačno biti s nekim tko se emocionalno i fizički suzdržava.

300×250 centar text-39

Toplina

Vrlo je teško povezati se s nekim tko je oko sebe podigao zidove. Suosjećanje, empatičnost, osmijeh, radost – sve ove osobine će vas “razoružati”, u pravom smislu te riječi. Ljubaznost je privlačna. Jednostavno jest.

Svjesnost

Sposobnost da budemo svjesni i prisutni u trenutku, čak iako je taj trenutak bolan, krajnji je oblik ambicije, jer zahtijeva predanost osobnom rastu koji nije za one sa slabim srcem. Zbog muškarca koji zrači mirnim samopouzdanjem, koji je u stanju ostati miran i pribran kada se suoči sa izazovima, velikom broj žena klecaju koljena.

300×250 centar text-39

Partnerstvo

Muškarac koji ne pokušava dominirati u bilo kojem slučaju, koji razumije potrebu za kompromisima, reciprocitetom, kumunikacijom i poštovanjem zapravo je muškarac vrijedan divljenja.

Nemojte gubiti vrijeme s muškarcima koji vas pokušavaju uplesti u svoje “igrice” i koji vas žele kontrolirati samo da bi se osjetili kao muškarci. To nisu muškarci već kukavice.

Autor: minimagazin.info


Veliki božićni paket “Kuhajmo zajedno” 

    • Top kvaliteta, hit proizvodi!
    • Bio kokosovo ulje, kurkuma, cejlonski cimet, goji bobice, himalajska sol + POKLON BIO kakao prah
    • Težina: 2.500 kg

 173,95 kn     AKCIJA: 139,99 kn

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaŽelite uistinu doživjeti svoju meditaciju i molitvu, tada morate znati ovo…. !
Slijedeća objavaMolitva koja će uvijek i svuda biti ODMAH uslišena
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here