Foto: Everton Vila/unsplash.com

Svi volimo komplimente, a neke od njih pamtimo vrlo dugo te nam mogu izmamiti osmijeh na lice i nakon toliko vremena. Osim što ih vole dijeliti, muškarci vole i primati komplimente, a sljedećih deset sigurno će mu osvojiti srce.

Osmijeh može reći puno toga o muškarcu. To je, zapravo, odraz njegove duše. Upravo je njegov osmijeh na vrhu popisa, kada je riječ o komplimentima.

Muškarci vole misliti da su vrlo smiješni, čak i kada povremeno to nisu. Kompliment o njegovoj duhovitosti će mu vrlo laskati. Recite mu da je jako duhovit i vidjet ćete njegovu reakciju.

Postoje na tisuće pridjeva koji opisuju osobnost muškarca, u rasponu od privlačan i živahan do snažan i zanimljiv. Bez obzira koju riječ odaberete, kompliment o njegovoj ličnosti je nešto što muškarac neće zaboraviti u tren oka.

Kada je riječ o njihovoj prirodi, muškarci su ovdje kontradiktorni. Iako vole dobiti kompliment kako imaju čvrstu ličnost, isto tako vole i komplimente o svojoj nježnijoj strani. Na primjer, možete mu dati kompliment o tome kako je po prirodi razumljiv i nježan i imat će osmijeh od uha do uha.

Bilo koji kompliment o tome kako je snažan nahranit će njegov ego kao ništa drugo pa čak i kada se radi o obavljanju malih poslova, kao što je otvaranje tegle.

Bez obzira je li riječ o kuhanju ili popravku perilice, kompliment o njegovim vještinama izmamit će mu osmijeh na lice.

Veliki broj muškaraca voli vjerovati da posjeduje superiorniji intelekt u odnosu na svoje kolege. Kompliment o njegovom znanju je nešto što će muškarac teško zaboraviti.

Kada je riječ o fizičkoj spremnosti i kondiciji, muškarci često znaju biti sujetni. Ako mu udijelite kompliment o njegovoj spremnosti, raspredat će danima kako se trudi ostati u dobroj formi i koliko je to naporno. U pravu je, to nimalo nije lako te mu zbog toga taj kompliment tako i prija.

Ako mislite da samo žene vole komplimente o svom izgledu, onda niste u pravu. Muškarci i te kako vole komplimente o tome kako dobro izgledaju.

Muškarci vrlo cijene kada ih netko pohvali na njihovoj genijalnosti. Dakle, komplimenti o tome koliko je originalan i inventivan mogu biti jedna od najboljih stvari koje mu možete reći.

Autor: minimagazin.info


Veliki blagdanski paket “Kuhajmo zajedno” 

    • Top kvaliteta, hit proizvodi!
    • Bio kokosovo ulje, kurkuma, cejlonski cimet, goji bobice, himalajska sol + POKLON BIO kakao prah
    • Težina: 2.500 kg

 173,95 kn     AKCIJA: 139,99 kn

Prethodna objavaOVAKO svaki znak Zodijaka treba čistiti i regenerirati svoju AURU
Slijedeća objava25 karakteristika odraslih Indigovaca – Duboko suosjećajni, ali netolerantni na glupost!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here