Foto: pixabay.com

Ljubav je možda čak i nemoguće definirati.

Tajanstvena, duboko željena, duhovna, nekada i bolna. Obično ćete čuti da ne postoje riječi kojima se ljubav može opisati, ali zapravo se ne radi o riječima, već o ljudima koji ih izgovaraju.

300×250 centar text-39

Ljubav je prirodna, logična posljedica susreta dviju kompatibilnih duša. Međutim, kako zaista znati je li to “to”? Odgovor možete pronaći putem nekoliko jednostavnih pitanja.

Je li se vaš život drastično popravio otkako ste skupa?

Jeste li sretniji? Imate li bolji pogled na život? Čine li se vaši problemi manje strašnima i čini li vam se da ih lakše rješavate? Imate li sada više dobrih dana nego loših? Ako je sve to točno, on bi mogao biti onaj pravi.

Činjenica je da se većina žena ne upušta u bračne vode dok se ne zapitaju spomenuta i slična pitanja.

Krasi li vam osmijeh lice svaki put kada ga vidite, čujete se s njim ili pomislite na njega?

Ako je to tako, onda ga volite i to je, zaista, najvažniji znak.

Ako osjećate sreću čim ga se sjetite, onda je to prava ljubav. Ako pomisao na njega čini vaš dan malo boljim, onda sigurno kraj sebe imate čovjeka kojeg trebate zadržati.

Novi za clanke 75Bez spomenutih osjećanja, nikada nećete razviti osjećaj bliskosti koji je neophodan za održivu vezu. Prevelika privrženost možda i nije najvažnija stvar, ali ona je vrlo bitna u ljubavi.

Možete li pričati s njim satima, a da vam ne postane dosadno ili da se ne osjećate čudno?

Tjelesna strast je važan aspekt romantične veze i to nitko ne može poreći. Međutim, postoje i važniji faktori koje je potrebno razmotriti.

Primjera radi, važno je da vas partner intelektualno stimulira (i obrnuto). Razgovor i druženje ono je što će vas uvijek držati skupa.

Ljubav i prijateljstvo učinit će da vaša veza bude trajna. Ako razgovor s njim nije jedna od vaših omiljenih stvari, zapitajte se zašto ste uopće s njim.

Podudarni sadržaj

Je li tu kad vam je potreban?

Je li on zaista vaš partner ili je samo “momak”? Je li on uz vas kada vam je zaista potreban? Podržava li vas, motivira i pomaže da se zadržite na pravom kolosijeku? Ili je uz vas samo kada to njemu odgovara?

Istina je da parovi u vezama trebaju zadržati svoj osobni identitet.

Međutim, ako muškarac s kojim ste u vezi više preferira svoj osobni prostor u odnosu na vrijeme provedeno s vama, onda je to znak da vas dvoje niste par. Bar ne u pravom smislu te riječi.

Je li vam se otvorio i pustio vas u svoj život?

Nekima je potrebno više vremena da se otvore, čak i ljudima do kojih im je vrlo stalo. Međutim, neki jednostavno ne žele dozvoliti sebi da budu ranjivi.

A, razlog za takvo ponašanje može biti i taj što oni ne vjeruju u vezu u kojoj se nalaze. To, najvjerojatnije, nije vaša krivnja.

Novi za clanke 75Ponekad se ljudi ne mogu otvoriti, jer duboko u sebi znaju da ono što osjećaju nije prava ljubav. Voli li vas on zaista? Vi volite njega, ali voli li zaista on vas?

Izražavanje ljubavi kod svakog je jedinstvena stvar. Način na koji vi volite njega može se razlikovati od načina na koji on voli vas.

Međutim, ako se pitate voli li vas on ili ne, vjerojatno već sada znate odgovor na to pitanje, ali jednostavno ne želite prihvatiti realnost.

A, ako je realnost da vas on ne voli, onda ga pustite.

U životu vam je potreban muškarac koji će vas voljeti svakim atomom svog bića.

Nikada se nemojte zadovoljavati manjim od toga.

Autor: minimagazin.info

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaJoga u Vlaškoj | Vinyasa Flow & Ashtanga Inspired Yoga
Slijedeća objava06.11. Zagreb – Uvodno predavanje Pranayame i Bhastrika
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here