Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Kažu da je proljeće vrijeme za obnovu, za nove početke i za promjenu.

Najbolji način za uvesti nove promjene je da se osigurate da je energija u vašem domu svježa. Ljudsko ponašanje je pod utjecajem energije. Mjestima na kojima provodimo najviše vremena,  tj. u našem  domu i na poslu, treba dati dodatnu pozornost, piše Elephant journal.

Energija koja prevladava tamo utjecat će  na naše ponašanje, jer smo živa bića.

Ako živite u kući, a energija u njoj je neugodna, vi  ćete možda osjećati kao da je sve što trebate učiniti izazov. S druge strane, dom u kojem vlada ugodna energija može učiniti da se osjećate nadahnuti, potaknuti, da osjećate kao da stvari teku, itd.

Vidite, Einstein je to shvatio tako davno s E = MC 2. Znao je da je energija jednaka materiji, što znači da je sve energija.

Želimo biti sigurni da energija mjesta na kojem živimo, odgovara energiji ciljeva koje želimo postići, tako da smo u mogućnosti lakše voditi život za koji smo predodređeni.

Slijedite ove jednostavne savjete i vidite koje promjene ćete postići.

1. Ako želite oživjeti svoj ljubavni život, pobrinite se da sve obiteljske fotografije i duhovna božanstva ne budu u sobi. Spavaća soba bi trebala biti mjesto za odmor, intimnost i to je to.

2. Provjerite je li vaš dom na dobrom mjestu. Kako bi osigurali dobru energiju izvana, pobrinite se da imate uređen vanjski dio, te uređenu ogradu oko svoje imovine. To će osigurati da energija ostaje na vašem posjedu i pomoći će vam u postizanju vaših ciljeva s novcem, vezama i zdravljem.

3. Čišćenje vašeg doma zapravo poboljšava chi/energiju u vašem domu. Ona pomaže da podignete vibraciju, a time i lakše postignuće ciljeva.

4. Držite područje ulaznih vrata ili „ming tang” čisto, oslobođeno od svih stvari i ostavite razmak od šest stopa iznutra i izvana slobodan, kako bi se osiguralo da energija može teći i da od nje imaju koristi svi stanari.

300×250 centar text-39

5. Donirajte nekorištene stvari u dobrotvorne svrhe. Vaš dom bi trebao biti odraz onoga tko ste i što želite, a ne neuredno mjesto zatrpano raznim predmetima. Ne samo da ćete poboljšati energiju u svom domu, vi ćete učiniti i dobro djelo.

6. Počnite koristiti smjer moći zvan ‘smjer novca’ kada duže vrijeme sjedite, radite, gledate TV-a, i sl.. Spavajte s glavom okrenutom u tom smjeru moći. To će vam dati motivaciju i energiju potrebnu za čišćenje vašeg doma! Koristite mapu kako bi pronašli svoj smjer moći.

7. Ako se osjećate zaglavljeno, prenatrpano i ne znate odakle početi, počnite s pražnjenjem jedne ladice. Potreban je samo jedan korak naprijed da potakne energiju i da vam da zamah za nastavak raščišćavanja vašeg doma od suvišnih predmeta.

8. Provjerite je li vaš dom svijetao, prozračan i dobro provjetren. Kako bi uistinu podigli razinu energije u vašem domu, otvorite prozore i pustite sunce unutra.

300×250 centar text-39

9. Ako imate u svom domu fontane, akvarij i slične stvari koje uključuju vodu, uvjerite se da su čiste. Ako nisu čiste, pobrinite se da ih očistite, jer to može imati negativan utjecaj. Kako bi imali dodatnu korist, razmislite o angažiranju Feng shui stručnjaka, kako bi bili sigurni da je sve dobro postavljeno za novac, odnose i zdravlje.

10. Budite zahvalni. Zahvalnost je najbrži način za postizanje svih svojih ciljeva. Svi se suočavamo s izazovima, ali važno je imati na umu da možete pronaći dobro u svakoj situaciji. Koristite tu perspektivu kako bi mogli napredovati.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

himalajska lampa atma.hr

Himalajska lampa

Lampa od divnih, ružičastih grumenja najčišće himalajske soli – stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.

Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.

himalajska lampa atma.hr

Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor. Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Dimenzije: širina: 10-13 cm, duljina: 15-19 cm, težina: 2-3 kg

Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

Cijena: 149 kn

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaKako prepoznati duhovno naprednu osobu?
Slijedeća objavaNa rubu dimenzija: Podignite vibraciju i uđite u dimenziju ljubavi
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here