Designed by Freepik

160×600 text-47 lijevo

OVAN

Prošlost: U prethodnom periodu mnoge Vaše zamisli, nisu se mogle ostvariti na adekvatan način, makar ne onako kako ste očekivali. Ma koliko djelovali snažno i moćno, iz prošlosti je kao lekcija ostalo to da poradite na svojoj sigurnosti i samopouzdanju, koji su već određeno vrijeme poljuljani, a poprilično negativno se odražavaju i na odnose i komunikaciju sa drugim ljudima. Zbog brojnih otežanja u periodu od prethodnih 4-5 godina, kao i (kod mnogih) velikih odricanja, u pojedinim situacijama upadnete u zamku da Vam je dosta više svega, nervozni ste i napeti, a to se jako negativno odražava na Vašu komunikaciju sa drugima. Kao da ste izgubili onaj poletnost i entuzijazam. Niste, samo Vam je neophodna promjena u životu.

Sadašnjost i bliska budućnost od oko 15 dana: Mnogi od Vas se osjećaju i ponašaju, kao da je vrijeme stalo. Neophodno je da podvučete crtu, vezano uz sve ne tako dobro ili izraženo negativno, što se događalo u Vašoj prošlosti, te nastavite hrabro dalje. Dobro zapitajte sebe – Što bi me to istinski ispunjavalo, što bi to u pravom smislu te riječi za mene predstavljalo sreću?.. pa onda, nema razloga ni za kakvo čekanje. I ozbiljno povedite računa o svom zdravlju.

Budućnost od naredna 3 mjeseca: Dolaze mnogo bolji dani. Nije sramota pasti, sramota je ne ustati. Ovaj period donosi vrlo značajne poduhvate ili više njih u Vašem životu. Ne odustajte više ni u jednom trenutku. Ne obraćajte pozornost na stavove okolice. Bilo bi itekako poželjno da se više bavite sportom ili kakvom drugom fizičkom aktivnošću.

Sretni brojevi: 2, 5 i 17.

Anđeoska poruka: Anđeo Astara – Ti zaslužuješ samo najbolje! Dohvati zvijezde svojim željama i snovima; bez kompromisa.

BIK

Prošlost: Vaš problem je nestrpljivost. Sve što ste započeli u prošlosti vrlo je stabilno i predstavlja pravi izbor za Vas. Samo se opustite i razmišljajte pozitivno.

Sadašnjost i bliska budućnost od oko 15 dana: Slušajte svoju intuiciju i hrabro nastavite tamo gdje ste započeli. Ovo je idealan period za sve što se tiče posla i jačanja materijalnog i financijskog segmenta. Tako, ukoliko razmišljate o nekakvom novom poslovnom poduhvatu i-ili poduhvatu koji donosi prihod, obavezno krenite u akciju, što prije. Ako očekujete priljev određene svote novca, vjerujete u najbolje. Jako je povoljno za riješavanje svih zaostalih dugova, kao i za kupnju pokretne imovine.

Budućnost od naredna 3 mjeseca: Ovaj period predstavlja za Vas izlaz iz jedne malo teže životne faze. Krajnje vrijeme je da raščistite sa svim što Vam stvara neugodne emocije i dovodi Vas u teška stanja. Vezano uz sve na čemu sada radite, čekaju Vas značajni pomaći ili izuzetno dobri ishodi. Učinite nove korake vezano uz sve što želite, i znajte da Vas očekuje samo najbolje.

Sretni brojevi: 3, 5 i 38.

Anđeoska poruka: Anđeo Adrijana – Ja te vodim prema ispunjenju tvojih molitvi. Molim te slušaj i sledi korake na koje te upućujem kroz tvoju intuiciju, misli i snove.

160×600 text-47 lijevo

BLIZANCI

Prošlost: Period težih životnih zbivanja, otežanja u realizaciji ciljeva, kao i ograničenja po mnogim parametrima, sve više je iza Vas. Najgore je prošlo. Sada se, sa punim pravom, možete osjećati sigurnima.

Sadašnjost i bliska budućnost od oko 15 dana: Došlo je vrijeme da raskrstite sa svim problematičnim i poljuljanim odnosima u Vašem životu. To naravno ne znači da trebate ulaziti u konflikte, a još više da ne trebate oprostiti. Razmislite o stavovima drugih koji Vam ne odgovaraju, ali bez osude. Možda je teško, možda ste navikli da su drugi krivi za to šta nam se događa u životu, makar onoliko koliko i mi sami. No, takav stav ne vodi nikuda. Drugi ljudi u našim životima, odraz su našeg stanja svijesti, naših emocija i razmišljanja. Tako, kada se radi o problematičnim odnosima sa drugima, razmislite koje su Vas to Vaše negativne osobine spojile. Npr. ako trpite u lošem braku ili prijateljskom odnosu, gdje se osjećate inferiornima, onda to vrlo lako može biti riječ o Vašem nedostatku samopouzdanja.

Budućnost od naredna 3 mjeseca: Ovo je jako lijep i rasterećen period za Vas. Mnogo više ćete biti usmjereni na sebe. Svakog dana, izdvojte neko vrijeme i porazgovarajte sa sobom; zapitajte se koji su to Vaši potencijali i želje, i maksimalno se usmjerite ka njihovom razvijanju i-ili realizaciji. Ukoliko ste tijekom proteklog perioda započeli kakav veći radni poduhvat, ili pohađate određeni vid edukacije, očekujte velike uspjehe na tom planu. Ljubavni život će značajno stagnirati, ali kada se sve zbroji, ispast će da ste Vi to tako htjeli. Savjet je da mnogo više vremena provodite u druženju sa životinjama.

Sretni brojevi: 5, 8 i 15.

Anđeoska poruka: Arkanđel Rafael – Ja ti pomažem da izlječiš svoje fizičke tegobe i tegobe drugih ljudi. Ti si iscjelitelj, isto kao ja.

RAK

Prošlost: Period od prethodnih 3,5 godine, za Vas je bio jedna velika i intenzivna životna škola. Došli ste do brojnih spoznaja, uvida i mudrosti. Ono što je ostalo kao lekcija očituje u tome da u buduće, bez ikakve bojazni, krenete sa sprovođenjem svojih ciljeva.

Sadašnjost i bliska budućnost od oko 15 dana: Još uvijek ste neodlučni, što se umnogome odražava na zbivanja u Vašem životu. Vrijeme je da se mnogo više pokrenete. Sjednite i dobro razmislite o svemu što je do sada i još uvijek blokira Vaš napredak, a tiče se Vaših uvjerenja. Ovog puta morate prelomiti.

Budućnost od naredna 3 mjeseca: Ako prelomite, a većina Vas zasigurno hoće, vrlo lako možete upasti u drugu krajnost, pa da sve što ste propustili sada počnete nadoknađivati sa izvjesnom dozom pretjerivanja, ili ponašati se dijametralno suprotnom onome što je predstavljalo najveće prepreke u Vašem napretku, no bez brige…To je logična faza, pogotovu ako ste trpili neke stvari jako dugo vremena. Također, mnogi od Vas će postaviti ciljeve i-ili poduzeti korake koji će se drugima činiti suviše ambicioznim i-ili šokirajućim…Djelovat će kao da previsoko letite…Ali, ne marite za time, s vremenom će i drugi krenuti za Vama.

Sretni brojevi: 10, 15 i 28.

Anđeoska poruka: Anđeo Fiona – Pošto si se obratio anđelima za pomoć, sada budi otvoren da primiš Božanske savjete i podršku. Ti zaslužuješ tu pomoć s Neba.

300×250 centar text-39

LAV

Prošlost: Sve što ste učinili u prošlom periodu predstavlja ono najbolje za Vas. Isto tako, sve što Vam se dogodilo u prethodnom periodu, najbolje je što je moglo dogoditi Vam se, kako biste nastavili u smjeru jedne pozitivne budućnosti za Vas.

Sadašnjost i bliska budućnost od oko 15 dana: Vaše samopouzdanje bit će na vrlo visokoj razini. Ali, ujedno mučiće Vas umor. Ne forsirajte se, niti u mentalnom, niti u fizičkom pogledu. Odmorite se. Vama je odmor u ovom periodu neophodan, kako bi Vam se određene kockice posložile u glavi, i kako biste postavili nove ciljeve. Provedite više vremena u prirodi i na svježem zraku. Ako Vas muči kakva zdravstvena tegoba, djelujte preventivno.

Budućnost od naredna 3 mjeseca: Na dnevni red dolazi emotivni život. Sve zbog čega ste patili i osjećali se emotivno iscrpljeno počinje da se riješava, tako da ćete biti mnogo vedriji i pozitivniji. Ovo je period, kada ćete mirne i hladne glave raskrstiti sa svim postojećim odnosima koji su Vas na bilo koji način povrijeđivali. Mnoge očekuje riješavanje poljuljanih obiteljskih odnosa. A, one koji su sami ili se osjećaju usamljenima čeka zanimljivo poznanstvo koje vrlo lako i brzo može postati lijepa ljubavna priča. Većina Vać će staviti mnogo jači i ćvršći fokus na polje prijatelja, u okviru čega treba izdvojiti sklapanje novih poznanstva i prijateljstva.

Sretni brojevi: 8, 16, 24 i 25.

Anđeoska poruka: Anđeo Sonja – Donosim ti poruku od umrle osobe koju si voljeo: ” Ja sam sretan, u miru, i mnogo te volim. Molim te, ne brini za mene.”

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

DJEVICA

Prošlost: Sve što Vam se u prošlosti činilo teže i-ili jako teško dostižnim, ubrzo postaje ostvarivo. Nikako ne odstupajte od svojih želja i ciljeva iz prošlosti. Ne odstupajte od svojih snova.

Sadašnjost i bliska budućnost od oko 15 dana: Ovaj period donosi povoljne ishode za sve što se tiče financija, bilo da je riječ o Vašoj osobnoj zaradi, bilo da očekujete nekakav novac. Ako ste nezadovoljni svojom zaradom i financijama, sada trebate usmjeriti misli na nove poslovne poduhvate i-ili nove izvore prihoda.

Budućnost od naredna 3 mjeseca: I period ove, malo dalje budućnosti za Vas će biti sjajan. Nema potrebe za bilo kakvim negativnim mislima i nesigurnostima. Vi zaslužujete samo najbolje, imajte to na umu, pa poduzmite sve korake koji će doprinjeti boljoj stvarnosti u odnosu na postojeću. Sve što budete učinili u ovom periodu, ma kog životnog segmenta da se ticalo, urodit će plodom, i to vrlo brzo. Samo hrabro, pozitivno i sa srećom.

Sretni brojevi: 5, 10 i 15.

Anđeoska poruka: Anđeo Akaša – Ti si duhovni učitelj. Ti imaš sposobnost da savjetuješ druge i da im pomogneš da probude svoje duhovne potencijale i postanu svjesni Božanske misije svog života.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

Podudarni sadržaj

1
2
Prethodna objavaNemojte ostaviti čašu vode pokraj kreveta preko noći! Evo zašto!
Slijedeća objavaPanchakarma – Ayurvedski detox u Indiji
Damir Igor
Već 10 godina aktivno se bavim astrologijom i numerologijom. Moja najuža specijalnost su Horarna i Elekciona astrologija. Podjednako mjesto zauzima i Natalna astrologija, međutim u ovom brzom, instant vremenu, Natalna astrologija je gurnuta u zapećak. No, unatoč tome, svim snagama se trudim prezentirati ju što kvalitetnije, i vratiti joj mjesto koje joj pripada, a time u konačnici i pomoći svojim klijentima da shvate kako su rođeni za mnogo veće stvari,... kako rukovodeći se postavkama iz Natalne astrologije, mogu od svog života napraviti nešto sasvim drugo, svakako bolje, u odnosu na uvjerenja prisutna u svijesti čovjeka s početka 21. stoljeća. Tvorac sam Astronumerološke tehnike koji karakterizira to što su planetarna vladarstva brojeva zasnovana na Haldejskom poretku planeta, kao i to da postoje 2 osnovne grupe brojeva - 1. grupa od 9 jednocifrenih brojeva i 2. grupa od 12 brojeva. Pored Astrologije i Numerologije, uspješno se bavim tumačenjem Kraljevskog tarota i trener sam Pozitivne psihologije, koju doživljavam krunom mog dosadađnjeg rada, obzirom da u okviru nje objedinjujem sva svoja stječena znanja i sposobnosti, što iz domena pozitivne psihologije konkretno, što iz domena alternative i ezoterije.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here