Responsive text-52 horizontalUnikatni bijeli orgonski privjesak je mali orgonski uređaj koji prikuplja negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu.

Načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Unikatni bijeli orgonski privjesak u obliku orgnskog kruga, izrađen je od epoksi smole, poludragog kamenja, komadića zlatne mjedi, 22kt zlatnih i srebrnih listića – uz pozitivnu meditaciju za dobrobit svog nosioca.

Štiti auru, osnažuje duhovnost i vrlinu. Zaštita pozitivne energije osjeća se u svakodnevnom nošenju medaljona. Tijekom izrade u njega je utkana energija najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svog vlasnika/vlasnice.

Bijeli Orgonski Unikatni Privjesak

Veličina: 4 cm

Dužina: 45 cm

Debljina: 12 mm (1.2 cm)

Cijena: 155 kn

 

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaKako im ugoditi i ostvariti povezanost: Djevici pokažite da volite njen um, a Ovnu da imate avanturistički duh
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 13.06.2017.
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here