Responsive text-52 horizontalVećinu svog života sam provela pokušavajući ugoditi ljudima, ne povrijediti nikoga. Fina i pristojna djevojčica. Većinu svog života sam se trudila biti manje osjetljiva, ne pokazivati suze pred svakom nepravdom koja mi je nanijeta.

Brinula sam o drugima i željela da netko brine o meni. Željela sam da me ljudi vole. Željela sam da me netko želi. Željela sam da me prihvate.

Većinu svog života nisam bila sretna. Stalno sam žrtvovala sebe. Davala sve od sebe da druge usrećim, a ja patila. Nitko to nije vidio. Umorna sam… Umorna od želje da postanem tuđa ideja o dobrom ljudskom biću. Umorna sam od ugađanja, od pravdanja… Umorna sam… Dosta mi je više svega! Prokletstvo, ovo sam ja!

300×250 centar text-39

Ja sam vrijedna, ja sam važna, ja postojim! Moje misli su važne. Moja osjećanja su bitna. Moje riječi su tu, čujte ih, čujte moju istinu. I ako vas sada sve ljuti i neprijatno vam je, ja biram sebe i svoju istinu. Idite ako vam je neugodno pored mene. Idite jer biram svoja osjećanja i sebe. Idite, olakšajte mi…

Ovo sam ja! Mislim kako mislim, izgledam kako izgledam, osjećam ono što osjećam, volim onako kako volim. To sam ja, kompletna ja, a ne dio vašeg kalupa koji ste smislili za mene.

Responsive text-61Neće me više nitko mijenjati jer ne odgovaram njegovoj ideji o meni. Ako se trebam promijeniti, ja ću donijeti tu odluku, ja ću sama sebe promijeniti onako kako ja želim.

Prihvatite mene ovakvu ili idite dalje. Uzmi ili ostavi, nema treće. Neću više živjeti s pola srca. Kada sam ljuta, pokazat ću to. Bit ću i dalje pažljiva i suosjećajna prema drugima, ali ne dam više sebe svakome. Moja sreća je sada na prvom mjestu.

Zora

ATMA SAVJETNIKZORA


DIPL. PSIHOLOGINJA, KARMIČKA DIJAGNOSTIKA, BIOTERAPIJA, RAD S DJECOM, TERAPIJA PAROVA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 04
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Iskrena sam, smijat ću se, plakat ću, pjevati ću, voljet ću… Biram ono što je meni važno. Ono što je dobro za vas, možda nije dobro i za mene. Biram živjeti sretna. Svi mi imamo pravo na izbor. Ja sam izabrala sebe.

Zorica Zoja Mladenović / uspesnazena.com

drvo sreće – ex unisex

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaKakva ste domaćica: Kad žena u ovom znaku počne spremanje, lako može doći i do renoviranja kuće!
Slijedeća objavaEvo zašto biste trebali naučiti jogičko disanje ili Pranayamu!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here