Foto: pexels.com

Bila sam na kavi s prijateljicama neki dan, kada je jedna od njih usred našeg razgovora o vezama rekla: „Zapravo nisam sretna u vezi, ali ostajem samo zbog djeteta“.

To je bila najbolnija rečenica koju sam čula taj dan.

Izgovoriti „nisam sretna“ je kao izgovoriti „u paklu sam“. Možda jesi u paklu, ali osjećaš svu bol i patnju. Zbog glupih razloga ostaješ u paklu i patiš i dalje.

Čula sam mnogo sličnih priča: od prijatelja, obitelji, čak i same sebe.

“Ostajem u ovom braku samo zato da djeca ne odrastaju bez oca.”

“Ostajem samo zbog novca i djece.”

“Ostajem s njim samo zato što mislim da me nitko drugi neće voljeti kao on.“

“Ostajem s njim samo zato što smo skupa više od 10 godina i ne znam što bih u životu bez njega.“

Ovo su rečenice koje više zvuče kao „umirem“, „bojim se“ i „nisam dovoljno jaka“, a ne kao rečenice ispunjene ljubavlju i požrtvovnošću.

Nekad kažemo „moram žrtvovati svoju sreću radi sreće moje djece.“

Nekad čak i krivimo sebe za svu bol, maltretiranje i nepoštovanje koje dobivamo od njih.

Niti jedna žena ne bi trebala ostati u vezi u kojoj se osjeća kao u kavezu.

Ako te ta budala tretira kao smeće, otiđi.Budi žena koja zna kada napustiti kuću, brak i veze jer se više ne osjećaš ugodno.

Budi žena koja će, kada je se vrijeđa i naziva glupom, pogledati kretena u oči, pokazati srednji prst i otići.

Napusti ga. Čak i ako to znači da ćeš slomiti svoje srce, jer znaš da će vrijeme zaliječiti rane. Budi pametna.

Napusti ga. Čak i ako to znači povesti sa sobom uplakano dijete. Jer kako možeš voljeti to dijete ako ne voliš sebe? Kako ćeš ikad biti tu za svoje dijete ako ne možeš biti tu za sebe?

Napusti ga. Jer ne želiš da djeca odrastu gledajući kako otac ne poštuje i vrijeđa majku. To će prouzročiti više štete nego ako sada odeš.

Napusti ga. Jer znaš da niti jedna količina gluposti ne može biti dovoljan razlog da ne odabereš slobodu i sreću. Ključ za bijeg iz tog kaveza je u tvojim rukama, a to je da ga napustiš. Samo ga, molim te, iskoristi i dopusti sebi da budeš slobodna.Napusti ga. Jer ako ostaješ s njim samo iz navike, to je s**nje. Vezana si, a ne zaljubljena. Jedina osoba koja zaslužuje tvoju povezanost si ti. Veži sebe sa svojom nezavisnošću.

Napusti ga. Čak i ako će te to potresti i ako ćeš plakati zbog toga. Znaš da nećeš umrijeti. Bit će bolno, ali neće te uništiti. Jer znaš duboko u svojoj umornoj duši da će tvoja sreća biti vrijedna toga.

Napusti ga. Jer znaš da nema veze koliko je teško ili koliko stvari mogu biti nesigurne ako odeš, znaš da će sve biti uredu ako oslobodiš svoje srce i budeš slobodna i sretna kao što zaslužuješ.

Ovo smo već dokazali, svemir uvijek pruža sve što nam treba.

Tvoja ljubav prema sebi će ti pružiti sve što ti treba da nastaviš dalje.

Budi sretna žena jer tvoja sreća će te dalje voditi.

Jaka si, ostavi nesreću i idi za ljubavi koju zaslužuješ.

zdravaisretna.hr

POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaAko te život pritisnuo i ne pušta, to znači OVO!
Slijedeća objava14.11. Zagreb – Mastermind Trening
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here