160×600 text-47 lijevo

Energetska medicina je bazirana na korištenju iscjeliteljskih moći i na jakoj povezanosti između uma i tijela.

Fizičko se tijelo sastoji od 5 osnovnih elemenata – zemlje, vode, vatre, zraka i etera.

Za dobru funkciju svih fizičkih organa bitan je slobodan protok energije kroz 7 energetskih centara – čakri – smještenih uzduž kičmenog stupa.

Čovjek je zdrav ako su mu čakre usklađene i otvorene za protok energije; što više energije protječe kroz čakre, čovjek je zdraviji.

Ako čakra ne može metabolizirati energiju, kažemo da je blokirana. Tok energije je preslab pa pojedini dijelovi tijela nisu opskrbljeni s dovoljno energije.

Stoga postepeno nastaju kvarovi i smetnje koje prepoznajemo kao bolesti ili različite psihičke poteškoće na materijalnoj razini čovjekovog postojanja.

Svaka čakra je odgovorna za određeno područje u fizičkom, astralnom, mentalnom i duhovnom smislu. Iz toga slijedi kako svaka čakra ima svoje posebne boje i kristale.

Pojam čakri i upotreba boja i odgovarajućih kristala proteže se kroz dugu civilizacijsku povijest i spominje u Upanishadama.

Kristali su veliki darovi prirode i otvaraju nam mogućnost da podignemo svoju kvalitetu života i potpuno se uskladimo sa svojom vlastitom prirodom. Spoznati pravu prirodu našeg tijela i uskladiti se sa njegovim potrebama znači biti na pravom putu savršenog zdravlja, sreće, cjelovitosti i smislenosti.

Čakra narukvica izrađena je od poludragog kamenja od kojih svaki djeluje na jednu od  sedam čakri – crveni koralj, karneol, citrin, ahat, tirkiz, lapis lazuli, ametist, vulkanska lava.

Nošenjem čakra narukvice prilagođavate vibraciju čakri s vibracijom kristala, usklađujete ih i omogućavate neometan protok energije kroz njih.

Čakra narukvica s miješanim poludragim kamenjem za iscjeljenje sedam čakri

Poludragi kamen crveni koralj, karneol, citrin, ahat, tirkiz, lapis lazuli, ametist, vulkanska lava, spiralni detalji i metal.

Cijena: 150 kn

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaHvala ti na lekciji!
Slijedeća objavaPrije nego što sami sebi postavite dijagnozu depresije, zapitajte se ovo!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

  1. ovaj tekst mi se svidja.Ja sam doktorka-anesteziolog.Imam znanje o vezi polugragog kamenja sa raznim bolestima i vezi istog sa horoskopom
    Tako bi svaka narukvica trebala da bude unikatna,prema tegobama i horoskopskim odredbom

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here