Foto: meowgag.com

Kalež je u osnovi vrč koji djeluje kao posuda za tekućine koje se koriste u čarobnim ritualima. Osim toga, saznali smo da je povezan s elementom vode i Božicom.

Postoje mnoge priče vezane za kalež,  čarobni kalež je jedan od čarobnih alata koji bi sve vještice trebale imati.

300×250 centar text-39

Sada samo trebate odabrati mudro i pustiti vaš duh da odabere kalež.

Ako se stvarno povežete s jednim od šest kaleža, možete naučiti mnogo o svojim čarobnim sposobnostima.

Ako ste odabrali kalež # 1:

Vi ste iscjelitelj

Ukrašen tirkizom, ovo je kalež koji nosi nadahnuće za sve one koji piju iz njega. Zmije koje se isprepliću na njemu, daju osobi zapanjujuću snagu da upozna tajne otrova i lijekova svih vrsta.

Ako ste odabrali ovaj kalež, morate se bolje upoznati sa svim iscjeliteljskim tradicijama jer ste im prirodno skloni. Procvjetat ćete jer ćete tada moći pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

300×250 centar text-39

Ako ste odabrali kalež # 2:

Vi ste čarobnjak

Možete razumjeti čak i najteže čarolije. Odabrali ste egipatski kalež ukrašen hijeroglifima. Vaše ovlasti manifestiraju se kao dovođenje reda u kaos i imate dobro uređen um.

Procvjetat ćete se ako počnete baviti izazovnom umjetnošću obrednih čarolija, a čak i najsloženiji ritual moći će vam otkriti svoje tajne.

Ako ste odabrali kalež # 3:

Vi ste iluzionist

Odabrali ste kalež koji tragaoca približava Bogu. Tri značajke Božanske cjeline i držač zajedno donose jasnoću pri razumijevanju njihove svete uloge.

Trebate prakticirati evokaciju bogova i naučiti kako ponovno postati cjelina, dostići savršenstvo i sjedinjenje ljudskog i božanskog.

ORGONSKI SET ZA OSOBNU ZAŠTITU

ORGONSKI SET

Za osobnu zaštitu

Iscrpljen si zbog stresa na poslu, bolesti ili lošeg spavanja? Muče te podzemne vode i mobilni repetitori?
Živiš li blizu baznih stanica, često koristiš mobitel, a okružen si i s drugim elektroničkim uređajima, svakako pročitaj više o orgonskim proizvodima koji učinkovito pomažu u obnavljanju i zaštiti tvoje energije.

Cijena: 245,05 kn - Kupi ovdje

Ako ste odabrali kalež # 4:

Vi ste druid

Ukrašen bojama i simbolima četiri elementa, ovaj kalež daje svom nositelju moć da prepozna i bude jedno s elementima.

Započnite promatrati elemente koji su vam bliski, proširite svoju vezu s njima – siguran sam da ćete moći riješiti veće tajne nego što ste ikad zamišljali.

Ako ste odabrali kalež # 5:

Vi ste medij

Onaj tko je izabrao ovaj skromni kalež posjeduje dar medija. Vi ste u mogućnosti vidjeti ono što se ne može vidjeti golim okom.

Djelujući kao most između svijeta duhova i ljudi, možete prenijeti poruke i povezati te dvije strane. Započnite vježbati ono za što ste oduvijek znali da je vaš dar.

300×250 centar text-39

Ako ste izabrali kalež # 6:

Vi ste prirodna vještica/vještac

Onaj tko je odabrao ovaj kalež ima moć povezivanja s prirodom i izvođenja čuda. Dvostruka spirala ukazuje na vašu povezanost s majkom Zemljom.

Provedite više vremena u prirodi i zazivajte svete moći koje tamo egzistiraju. Siguran sam da ćete proširiti svoju vezu i prepoznati ono što ostaje tajna ostalima.

meowgag/Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr 

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaZapočnite ljubavnu revoluciju!
Slijedeća objava25.11. Zagreb – Mala škola hipnoze
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here