160×600 text-47 lijevo

U nastavku možete pročitati pismo jedne domaćice koje je upućeno svim ženama, a koja želi svoje životno iskustvo podijeliti s vama! Prenosimo vam ga u cijelosti…

“Moje dame,

Zapamtite da naslaga prašine štiti drvo koje se nalazi ispod. Kuća postaje dom kada na namještaju možete ispisati – Volim te.

Znala sam svakog vikenda provesti bar 8 sati čisteći jer sam željela da sve bude savršeno, za slučaj da netko navrati do mene.

Konačno sam jednog dana shvatila da nitko nije došao – svi su bili negdje vani, živeći život i zabavljajući se.

Danas, kad me ljudi posjećuju, ne moram im objašnjavati stanje svog doma, svi su uglavnom zainteresirani za stvari koje sam radila i radim dok živim i zabavljam se.

Ako to još niste shvatile same, molim poslušajte ovaj savjet: Život je dragocjen. Uživajte ga! Čistite koliko morate… A zar ne bi bilo bolje da naslikate sliku, napišete pismo, ispečete kolače ili posadite cvijet, naučite razliku između ŽELIM i MORAM?

Čistite koliko morate … ali nemate previše vremena …. s rijekama koje možete preplivati, planinama na koje se želite popeti, glazbom koju želite čuti, prijateljstvima koje želite zadržati i životom koji želite živjeti.

Čistite koliko morate, ali život je tamo vani, sa suncem u vašim očima, vjetrom u vašoj kosi, pahuljama snijega na vašem licu, kapima kiše …. Ovaj dan se neće ponoviti!

Čistite koliko morate, ali imajte na umu…. Starost će doći i ona nije ljubazna… a kad nas trošno tijelo napusti, ono će napraviti samo još više prašine…”

Prašina neka ide prašini – duša traži ljubav i radost.

Podijelite ovo sa svim prekrasnim ženama u vašem životu.

Izvori: korisno.net/uspesnazena.com
Prethodna objavaMama, živi mi još dugo, dugo …
Slijedeća objavaSvaka želja se mora ispuniti i svaka akcija se mora provesti do kraja
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here