Čoko gušt

0
364
Responsive text-52 horizontal



Sastojci

150 gr indijskih oraščića
200 gr datulja
2,5-3 dl mlijeka (po izboru!)
3 žlice kakao praha
1 vanilin šećer
1 žlica konopljinih sjemenki

Priprema

IMG_20160401_125520-(1)Potopiti preko noći (u odvojenim posudama) indijske oraščiće i datulje.

Indijske oraščiće ocijediti. U mikser sipati datulje sa vodom u kojoj su se namakale, indijske oraščiće, 2,5-3 dl mlijeka (po izboru!), 3 žlice kakao praha, 1 vanilin šećer i 1 žlicu konopljinih sjemenki. Sve dobro smiksati. Ovo je doza za 4 čaše.

Ukrasiti po želji: šumsko voće, banane, bademi…

Majstor kuhar, Mia Šoškić
Makrovega

Responsive text-52 horizontal



PODIJELI
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 05.08.2016.
Slijedeća objavaJapanska tajna mladosti i ljepote: Ova ljekovita maska za lice briše godine s lica!
Mia Šoškić
Majstor sam kuhar. Vlasnica sam dva restorana zdrave hrane te autor mnogih radionica prirodnog kuhanja koja svoju gastronomiju pokušava prezentirati na način da prije svega pogoduje našem zdravlju, a onda tek oku i jeziku. Sretna sam što moj tim i ja sve više i više uspijevamo u tome zahvaljujući buđenju svijesti ljudi o uskoj vezi prehrane i zdravlja.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here