Možete li preživjeti njihov bijes: Zbog ljutnje ovog znaka poželjet ćete preseliti u drugi grad!

0
27102

160×600 text-47 lijevo

DJEVICA

Od svih znakova, Djevica je najstrpljivija. Može istrpiti nevjerojatnu količinu maltretiranja prije nego što konačno pukne. Ali, kada se predaju bijesu, poželjet ćete se odseliti iz grada zbog njih.

Iako će vam rado oprostiti, kod njih nema zaborava, i koristit će svaku priliku da vas pasivno agresivno podsjete na vašu pogrešku. Poslije velike svađe, vaš odnos više nikada neće biti isti.

VAGA

Vage su pravi mirotvorci, kao što im i ime kaže. Uvijek se trude da u svemu održe ravnotežu, pa i u raspravama. Skloni su tome da sve ljutnje drže u sebi, pa kad konačno pobjesne, platit ćete za sve što vam je Vaga prešutjela.

Kod njih nema pretjerano teških riječi u svađi, a ako i kažu koju, to obično urade dok odlaze s mjesta rasprave. Svaku riječ važu, pa sve što vam kažu shvatite vrlo ozbiljno. Sa njima uvijek budite na oprezu, jer će praviti mentalne zabilješke svake vaš pogreške, a onda taj popis iskoristiti kad se najmanje nadate.

ŠKORPION

Ako želite biti sigurni da je Škorpion zaista bijesan, pogledajte ga u oči, i tamo ćete sve vidjeti.

Svoj bijes pomno planiraju, i sve što kažu i urade tijekom svađe je odavno iscenirano u njihovoj glavi. Često prave dramske pauze u raspravama, zato što im treba vremena da pomno smisle argument kojim će vas sahraniti.

Kada vidite da im bijes sijeva iz očiju, i da su zašutjeli, ako niste svađalica, bježite od njih dok ih ne prođe. Što god radili, ne pravocirajte ih jer oni ne znaju stati kada jednom počnu sipati uvrede i ružne riječi.

STRIJELAC

Kod Strijelaca nema potrebe razmišljati dva puta – ako su bijesni, to će vam vrlo slikovito pokazati, i to iste sekunde. Ipak, znaju pokazati strpljenje s ljudima koje izuzetno vole, ili s onima koje rjeđe viđaju.

Prvi znak da se nešto u njima kuha je otrovni sarkazam. Ipak, nikada neće pobjesniti toliko da izgube konrolu nad sobom, i to samo zato što će im nakon toga biti neugodno. Strijelac nikada ne dramatizira iz dosade, tako da shvatite ozbiljno ono što vam govori.

300×250 centar text-39

JARAC

Jarčevi su, budući da su zemljani znakovi, prilično laki za suradnju. Ako zbog nečega pobjesne, to je zato što nešto ne ide onako kako su oni zamislili.

Ipak, nikada ne možete sa sigurnošću znati da li će nešto, i što, razljutiti Jarca. Pored toga, teško je i procijeniti kada su zaista ljuti, jer oni gutaju svoje emocije sve dok ne puknu. Jarac će uvijek radije izabrati da vas ignorira umjesto da se svađa sa vama. Kada i izgube kontrolu nad svojim postupcima, brzo će se dovesti u red, a i oprostiti vam čim vam objasne koliko ste ih razočarali.

VODENJAK

Ako netko ne voli da se svađa, to je Vodenjak. Naročito im teško padaju besmislene rasprave s tvrdoglavim ljudima. Poput Jarčeva, i Vodenjak radije ignorira nego što se svađa. Kada osjeti da bijes ključa u njemu, vjerojatno će izaći da odšeta par krugova oko zgrade ili kuće ne bi li se smirio.

Ako im uporno i dugo gazite po žulju, tek onda će se upustiti u svađu, ali veća je šansa da će vas svjesno izbjegavati sve dok se ne smire, upravo kako bi izbjegli raspravu. Ukoliko ste ih baš povrijedili, postoji mogućnost da se potpuno povuku iz vašeg života, a da vam i ne kažu što ih je povrijedilo.

300×250 centar text-39

RIBE

S Ribama se nikad ne zna na koju su nogu ustale. Ako su generalno ljute, prasnut će na vas bez ikakvog povoda, a ako im je dobar dan, možete im gaziti po živcima dokle vam je volja, one će i dalje biti prijateljski raspoložene.

U oba slučaja, ne vole konfrontaciju, pa će učiniti sve da izbjegnu otvoreni sukob. Dat će oduška svojim emocijama tek kad ostanu same, pa briznu u plač. Ribe su, inače, glavni plačljivci u horoskopu. Pustit će suzicu iz svakog mogućeg i nemogućeg razloga.

Znaju se duriti i dugo nakon svađe, ali i to koliko će se duriti ovisi od njihovog općeg raspoloženja.

Thespiritscience.net/zena.blic.rs

Otkrij Himalajsku kristalnu svjetiljku

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli!
Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.
Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja.
Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.
Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor.
Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike.
Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn

Dimenzije:
širina 10-13 cm, duljina 15-19 cm, težina 2-3 kg
Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

1
2
PODIJELI
Prethodna objavaAko na ovih 5 pitanja ne možete odgovoriti s “DA!” – On nije pravi muškarac za vas!
Slijedeća objavaSvatko ima svog moćnog duhovnog životinjskog partnera i zaštitnika: Koji je vaš?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here