Responsive text-52 horizontal



Responsive text-52 horizontal



Jedan kilogram jabuka ogulite i narežite na ploške.

Bademe (količina po želji) tostirate i krupno sameljete.

Operite grožđice (količina po želji).

U vatrostalnu staklenu posudu poredate red jabuka pa pospete s bademima i grožđicama, zatim opet jabuke… dok ih ne potrošite.

Preko sve poškropite s malo agava sirupa i jednim vanilin šećerom, prstohvat soli i s malo krušnih mrvica.

Poklopite i pečete 40 min na 180 C.

Na pola pečenja otvorite i lagano promiješate (jabuke će pustiti svoj sok pa ove koje su na dnu posude treba “prevrnuti” na vrh, a ove sa vrha da dođu na dno u sok od jabuke).

Servirajte dok je toplo.

Responsive text-52 horizontal



Ukrasite s malo vrhnja i pospite s lješnjacima, bademima…

Ono što se ne pojede taj dan (kod mene se to nikad nije dogodilo), možete pohraniti u frižider!

Majstor kuhar, Mia Šoškić

Makrovega

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaKako se izboriti s uvjerenjima i održati visoku vibraciju
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 28.08.2016.
Mia Šoškić

Majstor sam kuhar. Vlasnica sam dva restorana zdrave hrane te autor mnogih radionica prirodnog kuhanja koja svoju gastronomiju pokušava prezentirati na način da prije svega pogoduje našem zdravlju, a onda tek oku i jeziku. Sretna sam što moj tim i ja sve više i više uspijevamo u tome zahvaljujući buđenju svijesti ljudi o uskoj vezi prehrane i zdravlja.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here