Responsive text-52 horizontalPriroda današnjeg dana je “uvijek se sjećajmo svojih dobrih dana”.

Umjesto da prihvaćamo igru negativnosti, pokušajmo potražiti pozitivne energije čija igra ide nama u korist. To znači uvesti naviku obraćanja pozornosti na sve dobro i pozitivno. Čim vidimo, pročitamo ili čujemo nešto dobro, ugodno, što ulijeva nadu, usadimo to u svoje misli i razveselimo se. Puštajmo u sebe sve pozitivno i na svojem ćemo putu sretati sve više i više dobrih novosti i povoljnih mogućnosti.

Osjetili smo oduševljenje i radost. No, zatim nas opet pritišće svakodnevna rutina. Neradni vikendi prolaze, a stalno poslije njih dolaze novi radni dani. Kako u sebi zadržati osjećaj vikenda? Isprva ga treba pamtiti. Po navici guramo glavu u jednolike radne dane, zaboravljamo ono dobro i prestajemo se veseliti. To je loša navika. Negativnosti nas tjeraju na zaborav.

Potrebno je u sebi održavati plamičak slobodnih dana, brižno njegovati taj osjećaj.

Treba mijenjati život nabolje, hvatati se za svaku slamku radosti, u svemu tražiti dobre znake. U krajnju ruku to nije dosadno. Potrebno je zapamtiti da sa svakom minutom bavljenja sa pozitivnim stvarima i mislima svjesno kročimo prema svojoj mašti, što znači da upravljamo svojom sudbinom. Čim nas veseli spokoj, samouvjerenost i radost, vikendi su uvijek s nama. Kad osjećaj vikenda postane navikom, stalno ćemo nailaziti na val sreće!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

300×250 centar text-39
300×250 centar text-39
Podudarni sadržaj

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here