Designed by FreepikPriroda današnjeg dana je “strpljenje”.

Iz Tečaja o čudima dolazi ova provokativna tvrdnja: “Oni koji su sigurni u rezultat mogu čekati bez tjeskobe”. To je glavno uporište beskonačne strpljivosti. Zamisao o sigurnosti i strpljivosti idu zajedno. Kada imamo povjerenja i znamo da smo povezani s univerzalnom, sveprožimajućom inteligencijom, jednostavno je biti strpljiv. Ne postavljajmo nikakva vremenska ograničenja za ostvarenje želja i krećemo se kroz život s unutarnjom sviješću koja kaže: “Posjedujem svo vrijeme koje mi je potrebno i siguran sam u rezultat, pa ću dozvoliti da se to pojavi onako kako hoće i kada hoće”.
Tajna strpljivosti je u sigurnosti rezultata. Kada se ona pojavi u nama u obliku povjerenja i znanja, možemo okrenuti pozornost od željenog rezultata. Bez srdžbe i tjeskobe bit ćemo sposobni usmjeriti se na svakodnevnu životnu aktivnost.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaNarukvica “Priča plavog kamena” – Lapis lazuli, Mjesečev kamen
Slijedeća objava6 stvari koje ženu čine snažno privlačnom
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here