1. tithi – Krišna Pratipada

Čandra ili Mjesec u nakšatri Utarabhadrapada

Priroda današnjeg dana je “novac”. Novac je teško voljeti bez nastojanja da njime vladamo pa je praktički nemoguće izbjeći odnos zavisnosti. Moguće ga je samo svesti na minimum. Veselimo se kada novac stigne k nama, no nikada nemojmo biti tužni ili nezadovoljni zbog njegovog nedostatka ili gubitka, jer će ga inače biti sve manje i manje. Ako čovjek malo zarađuje, njegova će tipična pogreška biti jadikovanje što novca nikad nema dosta. Parametri takvog zračenja odgovaraju jadnim životnim scenarijima. Osobito je opasno predati se strahu da će novca biti sve manje. Strah je energetski vrlo zasićen osjećaj. Ako osjećamo strah da ćemo izgubiti novac ili da ga nećemo zaraditi, premještamo se u životne scenarije gdje je novca uistinu sve manje i manje.

Zato moramo kao prvo biti zahvalni na onoj količini novca koju imamo, potom promijeniti svoje stavove o novcu u pozitivnom smjeru, zatim zamoliti više sile. One će odgovoriti na naše molbe ako nam je novac u danom trenutku stvarno neophodan.

Danas je dobar dan da promijenimo svoje mišljenje o novcu!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaVIDEO: Dalai Lama dijeli svoje misli o izvanzemaljskim kontaktima
Slijedeća objavaPojanje 1.dio – Priroda našeg uma
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here