Pred proljeće unesite ove stvari u kuću i sreća će pokucati na vaša vrata!

0
29811
pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Feng shui područje povezano s novcem, financijskim prosperitetom i obiljem zauzima jugoistočni dio vaše kuće ili ureda. Vrijeme je da stvorite dobru energiju u njemu

Kada područje novca ima pravu energiju, vaša kuća ili ured su u stanju privući i zadržati energiju bogatstva i novca. Ovo će se definitivno odraziti u vašem životu, zato se potrudite da primjenjujete savjete koji slijede.

Feng shui element bogatstva je drvo, a znate da je drvo ojačano vodom, koja njeguje drvo i zemlju i koja daje čvrstu osnovu za rast.

Dekor vašeg doma ili ureda u području novca treba da izražava te elemente.

8 koraka kako dobro iskoristiti ove elemente u području novca:

1. Unesite zdrave, bujne zelene biljke, kao što su krasula, sretni bambus i biljke koje pročišćavaju zrak, ili bilo koja biljka koja je snažna i koja će napredovati u skladu s prirodnim osvjetljenjem u toj zoni.

2. Karakteristika vode, ogledalo ili slika vode. Ako ste dovoljno maštoviti, možete instalirati i cijelu fontanu u zoni novca, to će biti sjajan feng shui. Ogledala su odlična za područje novca, a možete jednostavno objesiti sliku s prekrasnim slapom, jezerom i sl. Provjerite da je voda čista i da teče.

(Možda ste primijetili da sve više trgovina, čak i kod nas, postavlja ogledala tako da stvaraju odraz blagajne. Porijeklo toga nalazi se u Feng Shui teoriji. Ogledalo simbolički udvostručuje količinu novca koja ulazi u blagajnu i time donosi pozitivnu energiju koja privlači veće bogatstvo. Također u trgovinama, ogledala se koriste i da bi optički uvećala količinu robe na policama, što ima sličan učinak kao i ogledalo pored blagajne.)

300×250 centar text-39

3. Naglašavajte specifične oblike u ovom području. Svaki feng shui element je izražen u određenim oblicima, tako da možete doći do željene energije s oblicima kao što su: pravokutni (drvo), kvadratni (zemlja), valoviti (voda). To mogu biti uzorci, okviri za slike, tkanine ili tapete. Ovi oblici će donijeti dobru energiju u područje.

4. Slike šuma, parkova ili divljeg zelenila će donijeti dobru energiju drveta, također, možete objesiti slike sa zanimljivim formacijama zemljišta, od pješčane plaže do planine i kanjona koji će predstavljati zemlju.

5. Odaberite najbolje feng shui boje kako biste ukrasili oblast novca, to mogu biti zidovi, tkanine ili dekor. Zelena, ljubičasta i crvena su najmoćnije za privlačenje obilja.

160×600 text-47 lijevo

6. Ukrasite područje slikama koje prikazuju ili simboliziraju obilje. Možete odabrati nešto moderno ili sliku koja za vas predstavlja obilje i raskoš.

7. Razmislite o klasičnim feng shui dekoracijama, samo budite sigurni da se slažu u interijer i da istinski idu uz vas.

Dobar izbor su himalajske lampe (AKCIJA!!! – VIDI NA DNU ČLANKA)

Ukoliko ste jedna od osoba koje vole istočnu mudrost, meditaciju ili jogu, možete u svoj dom donijeti prosperitet i mir tako što ćete postaviti statuu Krišne, Budhe, Lakšmi, Ganesha, Višnua, Sarasvati (ili neku drugu svetu) figuru. Osim što će donijeti mir i spokoj u dom, ovi kipovi Božanstava se lijepo slaže uz skoro sve interijere.

8. Uvijek držite energiju svježom i živom pomoću ugodnih prirodnih mirisa, svježeg cvijeća (bambus, krasula, orhideja, ljubičica) i nekoliko svijeća. Imajući to područje dobro osvijetljeno i puštajući umirujuću glazbu s vremena na vrijeme su odlični aktivatori dobre energije.

Sjetite se da su svijeće među najmoćnijim Feng-Shui „lijekovima”. Rasvjeta pomoću svijeća svakako će podići energiju u bilo kojem prostoru. Predlažemo da nabavite crveni svijećnjak. Crvena boja će ispuniti prostor sjajnom energijom, a kvalitetni svijećnjak simbolizira dug život.

Ovdje pročitajte gdje staviti svijeće određenih boja.

mojenterijer.rs/ atma.hr

AKCIJA! Himalajske lampe

Na drvenom je postolju s električnim kabelom duljine od 2 metra i žaruljom od 15 W.
  • Prelijepe lampe od ružičastih gromada himalajske soli, najčišće soli na svijetu
  • Ioniziraju sobu
  • Stabiliziraju i smanjuju utjecaj umjetnih frekvencija i elektromagnetskih valova
  • Proizvode dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuje i smiruje vaše tijelo
  • Stvaraju mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok
  • Djeluju protiv glavobolja i migrena, poremećaja cirkulacije, mentalnih poremećaja i poremećaja vezanih uz stres (uključujući nesanicu, problema dišnog sustava, artritisa

Dimenzije: visina 17-21 cm / širina 10-12 cm / duljina 10-13 cm / težina 2-3 kg

Cijena: 180 kn

PODIJELI
Prethodna objavaDanas je Pun Mjesec u Djevici, iscjeljenje i završetak šestomjesečnog ciklusa: Ovo je najbolja afirmacija!
Slijedeća objava4 točke na tijelu koje vas mogu osloboditi suvišnih kilograma
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here