Dr. Peter Kapš: APITERAPIJA Liječenje pčelinjim proizvodima – vodič za 330 bolesti

0
1473
Responsive text-52 horizontalZdravstveni priručnik LIJEČENJE PČELINJIM PROIZVODIMA – APITERAPIJA stručna je knjiga namijenjena pčelarima, liječnicima, farmaceutima, ali i svakome tko proučava primjenu prirodnih proizvoda u prevenciji i liječenju ili traži rješenje za svoj konkretan zdravstveni problem.

Ovaj zdravstveni priručnik sastoji se od dva dijela. U prvom se razmatra povijest primjene pčelinjih proizvoda – apiterapije, te se podrobno opisuju istraživanja o svojstvima i ljekovitoj primjeni meda, propolisa, peluda, matične mliječi, voska i pčelinjeg otrova, uz konkretne naputke kako se provodi terapija.

U drugom dijelu autor opisuje preporučene tretmane u poglavljima po kategorijama različitih bolesti. U posebnim su tako poglavljima obrađene simptomi, dijagnostika, liječenje i apiterapija kod bolesti dišnog sustava, srca i krvožilja, probavnog sustava, šećerne bolesti, debljine, organa za mokrenje, zglobova i kostiju, krvi i krvotvornih organa, kožnih bolesti, otvorenih rana i trovanja, uz dodatak o primjeni pčelinjih proizvoda u kozmetici.

Kazalom je obuhvaćeno 330 različitih bolesti, što je samo dio bogate građe, zapravog bogatog liječničkog i pčelarskog iskustva dr. Petera Kapša.

Dr. Kapš: Liječenje pčelinjim proizvodima – APITERAPIJA

Uvez: tvrdi

Jezik: hrvatski

Broj stranica: 440

Format: 16 x 24 cm

Cijena: 351 kn

PODIJELI
Prethodna objavaHimalajski svijećnjak – Predivan dodatak za relaksirajući dom
Slijedeća objava6 stvari u kući koje odbijaju prosperitet: Prljav hladnjak = neplaćeni dugovi
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here