160×600 text-47 lijevo

Drvo sreće ručno je proizvedeno od poludragog kamena plavog Akvamarina, bakrene žice, te lijepog kamena s morskih uvala.

Vjeruje se da Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji. Čips kristali glatko su obrađeni, intenzivno-plavih nijansi boja i privlačnog sjaja. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica.

Odlično se uklapa u sve interijere. Ono se ponešto može razlikovati od prikazanog na fotografijama zbog svoje prirodnosti, veličine, težine ili nijansi boja.

Akvamarin je kamen hrabrosti.

Njegova smirujuća energija smanjuje stres i stišava um. Unosi harmoniju u okruženje i štiti od zagađivača. U drevnim vremenima vjerovalo se da se bori sa silama tame i da privlači naklonost duhova svjetla.

Akvamarin nalikuje senzitivnim ljudima. Ima moć da probudi toleranciju drugih. Nadilazi predrasude, pruža podršku svakome kome se odgovornost čini preteška i podržava preuzimanje odgovornosti na sebe.

Može razbiti stare, destruktivne programe.

Akvamarin smiruje um, otklanjajući nevažne misli. Filtrira informacije koje stižu do mozga i bistri percepciju, izoštrava intelekt i raščišćava konfuziju. Sa svojom sposobnošću da nedovršen posao privede kraju, akvamarin je koristan za okončavanje posla na svim nivoima.

Oslobađa blokiranu komunikaciju i poboljšava sposobnost izražavanja. Ovaj kamen je koristan u razumijevanju skrivenih emotivnih stanja i u interpretiranju osjećaja. Stišava strahove i pojačava senzitivnost. Duhovno, akvamarin izoštrava intuiciju i omogućava jasno viđenje.

Prekrasan za meditaciju, priziva visoke nivoe svijesti. Akvamarin štiti auru i ujednačava čakre, pročišćava grlenu čakru, dovodi u ravnotežu fizičko i duhovno tijelo.

Donosi partnersku vjernost i blaženost ljubavi i sreće.

Drvo sreće Akvamarin

Pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje.

Cijena: 210 kn

Prethodna objavaMedical Yoga Centar
Slijedeća objavaNije život kratak – mi se kasno sjetimo živjeti…
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here