Drvo sreće isprepleteno je od bakrene žice i komadića Amazonita. Oni zajedno leže na kamenu s morskih žala veličine 9 x 7 cm.

Vjeruje se da Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.

Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica. Odlično se uklapa u sve interijere.

Ono se ponešto može razlikovati od prikazanog na fotografijama zbog svoje prirodnosti, veličine, težine ili nijansi boja.

Osim što je kao ukras lijepog izgleda, djeluje iscjeliteljski, smiruje um i tijelo. Iz tih razloga dobro je imati ga u svakodnevnom životu.

Amazonit je kamen vitalnosti i ravnoteže.

Vjeruje se da pojačava životnu snagu i elan, donosi osjećaj istine i časti, povećava snagu komunikacije i vrijednost poštovanja.

Pojačava sampovjerenje, intuiciju, psihičke sposobnosti, kreativnost i intelekt. Pojačava životnu snagu i pruža dublji san. Iscijeljuje emotivne nemire i traume.

Drvo sreće Amazonit

Pojačava životnu snagu i elan.

Pomaže kod koncentracije, smanjuje stres i podiže samopouzdanje.

Cijena: 180 kn

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objava25.11. Zagreb – Mala škola hipnoze
Slijedeća objavaIris Tarbuk, poznati spiritualni medij: “Srodne Duše” – Kako naći i zadržati pravu ljubav
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here