Foto: Dalibor Danilović
Merkurov energetski centar ili grlena čakra spaja glavu i tijelo i jedan je od najvažnijih centara za komunikaciju. Kada je ova čakra pročišćena mi postajemo otvoreni za kreativne ideje koje možemo i materijalizirati kada ovaj centar povežemo s trećom čakrom …

Prema energetskoj astrologiji naši energetski centri ili čakre su u interakciji sa sedam glavnih planeta. Čakre predstavljaju fiziološke kapije kroz koje se mentalna, emotivna i energetska realnost pretvara u fizičku, a planete su njihovi kozmički odrazi u ogledalu.

Povezanost čakri i planeta omogućuje nam da preko natalne karte i skeniranja čakri dođemo do suštinskih emotivnih, mentalnih i energetskih pokretača naše osobnosti, a energetske vježbe su jedan od načina da se poprave ili unaprijede odlike svake čakre.

Energija mora stabilno kružiti kroz sustav da bi natus funkcionirao ispravno. Mentalna blokada nastaje uslijed prevelike mentalne aktivnosti povezane s previše briga. Manifestira se na razini tijela kao bol u vratu i ramenima, a mentalno i emotivno kao mentalna razdražljivost i konfuzija, nesposobnost koncentracije i česti osuđivački stavovi. Prevazilazi se pomoću energetskih vježbi za Merkura (peta / grlena čakra).

Responsive text-61
23555

Prije svih vježbi za grlenu čakru je najkorisnije uraditi pripremu kratkom stimulacijom naše kapije Svijesti, poznate i kao kapija Uma ili akupresurna točka žučne vrećice GB 20. Ovo je jedna od najmoćnijih točki za glavobolju, ukočen vrat, nesanicu, razdržljivost, osuđujuće stavove te kroničan umor .

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Stimulacija akupresurne točke – kapija Svijesti

Akupresurna točka žučne vrećice, poznata kao GB 20 se najlakše može locirati ako isprepletite prste na potiljku, a zatim palčevima osjetimo udubljenje s obje strane vrata, ispod lubanje.

Kada smo palčevima locirali ova udubljenja zatvorimo oči, udahnemo duboko i polagano, a zatim uz što sporiji izdah pritisnemo palčevima ova udubljenja, blago naginjući glavu unatrag. Nastavimo disati lagano i sporo i zadržimo ovaj pritisak oko 3 minuta. Nakon toga se potpuno opustimo uz snažan izdah.

Lea Imširagić / lovesensa.rs

POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 08.10.2017.
Slijedeća objavaOtkriće života: Kada ti se živo fućka za one koji ti nisu bitni
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here