Energije napuštenih ljubavi – Može li “stara” ljubav uopće ikada nestati?

0
20840
Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Što se događa nakon što prestane ili nestane ljubav i može li uopće nešto tako veliko, lijepo i uzvišeno, nešto u što smo ugradili veliki dio vlastite pozitivne energije uopće nestati?

Zakoni fizike demantraju ovu mogućnost, jer energija  ne može nestati, ona samo mijenja svoj oblik, mjesto postojanja i način djelovanja.

Ljudi mogu napustiti rodni grad, posao, prijatelje, obitelj i sve ono što su nekada imali i stvarali, a sada im više ne treba ili ih opterećuje. Ali, može li se doista napustiti ljubav i ako da;  što je onda  sa energijama napuštenih ljubavi, kuda one odlaze nakon što ih se odreknemo i prepustimo ih samoći i zaboravu. Da li one tamo nestaju? Obzirom da je ljubav biće u energetskoj  formi, ne može nestati već samo promijeniti oblik i strukturu pod utjecajem novih okolnosti i uvjetovanosti.

Kako se to onda manifestira na one koji su tu ljubav stvarali i svoje energije pretočili u nju? Tu dolazimo do različitih spoznaja, ovisno o našem odnosu prema napuštenoj ljubavi.

Rijetko kada do napuštnja dolazi u miru i ravnoteži obje strane, jer bi to onda značilo da je transformacija već napravljena i da se uopće ne radi o napuštanju. Obzirom da je najčešće riječ o naglom zaokretu kotača života u jednom trenu našli smo se u nepoznatom prostoru kojem ne znamo niti ime, a koliko dugo ćemo se tu zadržati  ovisi o mogućnostima svakog pojedinca da spozna, prihvati i prođe kroz novonastalu situaciju.

Svi smo mi nekada napuštali i bili napušteni i iskusili smo neke manje ili više teške lekcije iz tih procesa. One su nas usmjeravale kroz život i obilježavale neke etape.

Onome tko „ izlazi“ ili napušta  u prvom je trenutku lakše jer se osjeća oslobođenim od onoga  što više ne želi i energiju ljubavi dobrovoljno prepušta nekom drugom prostoru ne razmišljajući o njoj jer mu više „ne treba“. Naoko izlazimo jednostavno iz ovog procesa, sve do onog trenutka  kada se energija napuštene ljubavi  ponovo  vrati u nekoj drugoj formi i zatraži od nas da preuzmemo ono što smo nekada stvorili i što nam pripada. Ova odbačena energija je tada znatno drugačija, ali ima isti intenzitet i moramo je konačno apsorbirati kako bi postigli vlastitu ravnotežu.

300×250 centar text-39

Onome tko ostaje još uvijek „zarobljen“ u labirintu emocija u početku je znatno teže, jer ne vidi izlaz i u neprekidnom mentalnom lutanju susreće se s mnogim pitanjima, dilemama, teškim osjećajima i emocionalnom potrošenošću. Čini mu se da ga ovaj vrtlog energije napuštene ljubavi neprekidno usisava i vuče na dno i ne zna kako izaći iz njega.

Važno je održati se na površini, umiriti polje jake oscilacije naših misli i zatim pristupiti transformaciji ove energije.

Sve ono što smo stvorili i što u sebi sadrži našu energiju dijelom pripada nama. Tako je i s napuštenim ljubavima. I umjesto da žalimo sebe i okolnosti svog življenja trebamo ući u proces transformacije i ponovnog preuzimanja  ove energije, vraćajući je nama samima.  Bitno je samo spoznati  onaj dio koji pripada samo nama, a ostaviti sve ono što MI nismo i što pripada nekome drugome. Kada u tome uspijemo naša ljubav je doista uvijek s nama i živi bez uvjetovanosti i s punim osjećajem slobode u bezgraničnom prostoru za rast.

160×600 text-47 lijevo

Energiju  ljubav ne treba napuštati zato što je povezana s nekom drugom  koja više nije na istoj vibraciji. U miru duše treba pristupiti ovom energetskom vrtlogu koji smo zajedno s nekim stvorili, transformirati energiju, otvoriti srce  i preuzeti ono što nam pripada.

Znači li to da se i dalje vežemo za nekoga kome više nismo bitni?

Ne, to samo znači da volimo sebe i ne odričemo se onog što smo stvarali, bez obzira na percepcije drugih o tome.

Mi iz „napuštene ljubavi“ uzimamo dio koji pripada nama i vraćamo ga svom integralnom biću. Ponovno osnaženi ovom ljubavlju postajemo svjesni vlastog bitka i značaja ljubavi prema sebi samima.

Ne osjećamo više bol  gubitka, jer gubitka nema.

Sva naša ljubav je s nama. Možemo neoptrećeno, bez gorčine i straha otvorenog srca  ići dalje u susret nekim drugim energijama koje će zajedno s nama graditi neke nove ljubavi.

Onima s kojima smo nekada bili povezani ovom energijom dajemo potpunu „slobodu“ od našeg energetskog tijeka i prepuštamo im da i oni sami, ako to znaju i žele,  transformiraju svoj dio energije napuštene ljubavi u neku drugu formu.

San Duše

Imaš pitanje ili problem?
Nazovi ATMA savjetnike!

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Milijana

MILIJANA


DUHOVNI MEDIJ, ANĐEOSKE KARTE, NEGATIVNE EMOCIJE I BLOKADE, KARIJERA, LJUBAV, PRIVLAČENJE OBILJA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 02
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Otkrij POLARIS disk

Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

S POLARIS-om u rukama postajete vrhunski iscjeljitelj bez dana obuke!
POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije (bioenergije) u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način.
Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
POLARIS se može koristiti na način da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta (tamo gdje imate problem).
Na POLARIS također možete staviti vrč s vodom. Za 30 min dobit ćete najmoćniji ljekoviti napitak.
Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta!
POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn

Brza dostava – Tisuće zadovoljnih kupaca

PODIJELI
Prethodna objavaZasljepljujuće blještavilo Sunca u Lavu: Vladavina EGA – Što vama donosi vrhunac ljeta?
Slijedeća objavaAmazona, ceremonije Ayahuasce uz pleme Shipibo
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here