Foto: pixabay.com

Brojevi u našem životu, kao i astrološki znakovi, daju naznaku osobnosti. Ovaj članak se dotiče važnosti godine u kojoj smo rođeni te prema njoj daje Generacijski broj koji govori puno toga o našem karakteru, urođenim sposobnostima, slabim i jakim točkama, mogućoj sudbini i zdravlju.

Kako izračunati Generacijski broj?

Na primjer:

Rođeni ste 1962. godine:

1 + 9 + 6 + 2 = 18 = 1 + 8 = 9

Vi ste dakle devetka…

Sada znate kako izračunati svoj Generacijski broj. Krenimo…

Objašnjenja

1-3

Generacijska JEDINICA – daje vođe i ljude sklone pionirskim pothvatima. To je generacija koja želi moć i stabilnost kroz rukovodeća mjesta na kojima može biti vodeći autoritet. Radi se o ogromnom potencijalu i ogromnoj energiji koja je jedinicama data samim rođenjem.

Ali kako i da li će one uspjeti da se nose s tolikom odgovornošću ovisi i od drugih faktora – osobnog koda, mjesta gdje su rođeni i odnosa s okolinom. Onda se i za njih može reći, kao i kod osobnog broja, da uslijed poteškoća znaju biti malo i naporni. Što se zdravlja tiče uglavnom su to zdravi i vitalni ljudi, ali bi trebalo obratiti pozornost na – srce, leđa, cirkulaciju, slezenu.Generacijska DVOJKA – ovdje nema liderstva, svijet je takav kakav jest i ne mogu ga mijenjati već treba prihvatiti situaciju i prilagoditi se. Nisu samostalni, ali nisu ni bez snage, jer za dvojku gdje god da se nalazi u kodu vrijedi ona zlatna da mire nepomirljivo.

Njihova najveća snaga je u krotkosti i suradnji, jer ne mogu biti ratnici nego pregovarači. Stalno će ih u razvoju ometati vanjski utjecaji i mijenjati im život, a da se oni ništa o tome neće pitati.

Zato je najbolje da uvijek vode računa o svojim potezima, jer im je sigurnost diskutabilna.

Ovi ljudi imaju malo pojačan instinkt, ali ga oni ovisno od ostalih brojeva u kodu ne koriste uvijek. Šteta, jer im upravo taj osjećaj iz trbuha može biti najbolji savjetnik kako da pobjede sve blokade u koje upadaju zbog toga što kroz život idu srcem.

Osjetljivi su im grudi i trbuh, što vrijedi i za dvojke u osobnom broju, jer su spužve koji upijaju svu negativnu energiju, a i zato što sve svoje probleme drže u sebi. Imaju problema s probavom, ravnotežom tekućine u tijelu i sekrecijom žlijezda s unutarnjim izlučivanjem.

Generacijska TROJKA – optimizam i osmijeh je ono po čemu bi trebalo da budu prepoznatljivi, to im je i glavna vibracija u životu.

Trojka generaciji dozvoljeno je da riskira i da se malo više od drugih upušta u avanture i igre, jer imaju više sreće. Ovaj svijet vapi za idejama jedne trojke i podržava sve što je kreativno i maštovito. Trojke su i generacija koja je požrtvovna za prijatelje i obitelj te se trude da ne padaju na slatkorječivost da ne bi na kraju sve bilo samo osjećaj izigranosti i razočaranosti.

Nitai

NITAI


26 GODINA ISKUSTVA – ISCJELJIVANJE NA DALJINU, TAROT, ČAKRE, ANĐELI, KRISTALI, LJUBAV, HOROSKOP MAYA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 05
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Kao izazov im je dano da pomažu i olakšavaju život ljudima oko sebe, ali to rade u granicama. S druge strane, trojke ne trebaju biti ponesene optimizmom niti obećavati ono što realno ne mogu ispuniti. Svega se treba pridržavati, ali se treba i truditi da preokupiranost maštom i emocijama ne budu za njih preveliki teret.

Trojkama su osjetljivi – arterijska cirkulacija, jetra, žučni mjehur, bedra, gušterača, i skloni su pojavi masnih tkiva, a nikako ne bi smjeli konzumirati alkohol.

Nastavak na sljedećoj stranici…

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

1
2
Prethodna objavaPeriod je Venere i Marsa u Vagi – Vrijeme za nalaženje savršenog partnera u svakom pogledu
Slijedeća objavaTest dr Dellinger: Radite li posao za koji ste rođeni? Oblik koji vas najviše privlači otkriva sve!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here