Responsive text-52 horizontalKako se trenutno osjećate, možete li definirati? Zaista duboko, iznutra?

Trenutno raspoloženje čovjeka  je vrlo složen fenomen na koji utječu brojni unutarnji i vanjski faktori, prenosi uspesnazena.com.

Proniknuti u sebe i svoje emocije ponekad nije lako, i psiholozi su razradili puno testova koje pomažu saznanju što se, zapravo, događa unutar jedne osobe.

Predlažemo da “bacite oko” na ovaj zanimljiv test koji će vam otkriti vašu trenutnu vibraciju!

300×250 centar text-39

ssv

Slažete li se s rezultatima ovog testa?

Tekst i slike: uspesnazena.com

Responsive text-61himalajska lampa atma.hr

Himalajska lampa

Lampa od divnih, ružičastih grumenja najčišće himalajske soli – stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.

Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.

himalajska lampa atma.hr

Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor. Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Dimenzije: širina: 10-13 cm, duljina: 15-19 cm, težina: 2-3 kg

Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

Cijena: 149 kn

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaSlavenski cvjetni horoskop: Ljubičica dobiva sve što zamisli, Mimoza se žrtvuje za druge, a Đurđica traži zaštitnika
Slijedeća objavaKrešimir Mišak: Ključ je probuđeni pojedinac
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here