Duboko u prašumi Amazone potajno raste biljka koja unosi revoluciju u razumijevanju liječenja raka, kako među liječnicima, tako i među pacijentima diljem svijeta. Sve se više o njoj piše i sve više pacijenata oporavljenog zdravlja svjedoči o njenoj djelotvornosti. Ova biljka, za koju svijet izvan pojasa Amazone do nedugo nije znao, pravi je dragulj iz riznice prirodne ljekarne. Čudesno stablo GRAVIOLE učinkovito i na prirodan način uništava stanice raka, a da pri tome ne šteti zdravim stanicama. Prirodna terapija GRAVIOLOM ne uzrokuje ekstremne mučnine, gubitak težine te gubitak kose pa je pogodna za preventivu i pomoć pri liječenju raznih tipova karcinoma.

GRAVIOLA, latinskim nazivom Annona muricata, zimzelena je biljka porijeklom iz Južne Amerike. Njeno lišće stoljećima se koristi u medicini južnoameričkih Indijanaca. Na engleskom jeziku, GRAVIOLA ima nadahnuti naziv „soursop“, što znači ”Sok s izvora”.

LABORATORIJSKI TESTOVI GRAVIOLE

Sve veći broj liječnika i znanstvenika preporuča biljku GRAVIOLU za prevenciju, pomoć kod kemoterapije i zračenja te alternativnu opciju izlječenja karcinoma. O ljekovitosti GRAVIOLE saznajemo od jednog od najvećih američkih proizvođača lijekova koji je ovu biljku od 1970-ih godina podvrgnuo na više od 20 laboratorijskih testova i analiza. Istraživanja su pokazala da bioaktivni spojevi iz GRAVIOLE, koji se nazivaju annona acetogenini, uspješno uništavaju maligne stanice čak 12 vrsta karcinoma, među kojima su rak debelog crijeva, dojke, prostate, pluća i gušterače, a što je važno, da pri tome ne štete zdravim stanicama!

OSNAŽUJUĆI UČINAK NA IMUNITET

Iznimno osnažujuć učinak na imunitet ljudskog organizma rezultat je prirodne kombinacije bioaktivnih tvari annona acetogenina i bogatog izvora antioksidansa. GRAVIOLA, osim kao pomoć kod bolesti uzrokovanih padom imuniteta, ima odlične rezultate pri podizanju imuniteta za vrijeme i poslije kemoterapije te kod pacijenata zaraženih HIV-om.

OSTALE DOBROBITI GRAVIOLE

Iako je najpopularnija zbog jake učinkovitosti u prevenciji i borbi protiv karcinoma, ova biljka ima i mnoge druge dobrobiti:

  • Antiparazitno, antigljivično i antibakterijsko djelovanje;
  • Jača imunološki sustav i štiti od smrtonosnih infekcija;
  • Pomaže u liječenju bolesti srca, astme, dijabetesa, fibromialgije te problema s jetrom;
  • Jača tijelo i pojačava životnu energiju;
  • Ima umirujući efekt te snižava visoki krvni tlak;
  • Podrška je limfnom sustavu i cirkulaciji;
  • Koristi se kao sredstvo protiv bolova (analgetik), kod artritisa i drugih upala;
  • Djeluje kao antidepresiv, pomaže kod stresa, depresije te živčanih poremećaja.

KAKO SE KORISTI?

Ovisno o kvaliteti lišća GRAVIOLE, preporučena terapeutska dnevna doza može biti 3 do 5 grama praha. Ukoliko se radi o prahu najviše kvalitete, preporučena terapeutska dnevna doza je 3g, a za opće jačanje imuniteta i prevenciju dovoljno je uzimati 1 do 1,5 g dnevno. Kod praha slabije kvalitete, potrebno je povećati dozu. Lišće GRAVIOLE se može uzimati prije, poslije i za vrijeme kemoterapije! Za vrijeme terapije GRAVIOLOM potrebno je unositi dovoljno tekućine, oko 1,5 do 2 l dnevno radi ispiranja štetnih tvari iz organizma. Pri dugotrajnom korištenju savjetuje se pauza od 7 do 15 dana nakon svaka 3 mjeseca uporabe, koliko traje jedna preporučena prirodna terapija.

KONTRAINDIKACIJE

Dosadašnja provedena istraživanja su pokazala da trudnice i osobe oboljele od Parkinsonove bolesti ne bi trebale koristiti GRAVIOLU. Osobe koje piju lijekove za snižavanje krvnog tlaka ili imaju nizak krvni tlak, trebaju ga redovito kontrolirati dok uzimaju GRAVIOLU.

Za više informacija i narudžbu originalne GRAVIOLE u prahu ili u tabletama, renomiranog dugogodišnjeg branda, vrhunske kvalitete, posjetite www.graviolaoriginal.com

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaTeam Drumming – Team Building
Slijedeća objava10.06. Planetarna meditacija na Velebitu
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here