Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Čega se boje horoskopski znakovi – bolesti, siromaštva ili možda gubljenja statusa u društvu?

Pročitajte detaljne opise za svaki znak pa ćete znati što vas može prestrašiti. Ali, što je možda i važnije, u ovom tekstu možete saznati čega se boji vaš partner, dijete, prijatelji…

OVAN

Iako djeluje kao da se ne boji nikoga i ničega, Ovan negdje duboko u sebi osjeća strah od samoće, izolacije i bolesti koje ga užasavaju.

Zato mu je stalno potreban osjećaj da se ima na koga osloniti i da može na nekoga računati, iako ga krasi glas hrabrog pustolova spremnog otisnuti se i na kraj svijeta.

U dubini duše, Ovan ipak strahuje što bi se zaista moglo dogoditi kad tamo stigne, bilo da se radi o nekoj dalekoj otočkoj zemlji ili prekooceanskom gradu u kojem sve vrvi od života, jer on ne podnosi ni pomisao da bi mogao biti usamljen, bez mogućnosti da uvečer spusti glavu na nečije rame.

BIK

Bik se boji ostati bez novaca, jer bi u tom slučaju prespavao zimu kao medvjed u svojoj pećini, sve dok ne zatopli, odnosno dok ne nađe izlaz iz svojih financijskih problema.

On se boji situacija u kojima treba rješavati stvari naprečac, jer ne voli rizik koji bi ga mogao dovesti do gubitka imovine ili osobe koju voli.

Također je svjestan da svađom i sukobima neće riješiti, već samo produbiti probleme s okolinom, pa Bik uvijek mirnim, naizgled pomirljivim putem štiti svoje interese, jer osjeća strah već pri pomisli da bi ih mogao ugroziti.

160×600 text-47 lijevo

BLIZANCI

On vješto prikriva strah baš kao što vješto radi i sve drugo, ali ima stvari koje ga mogu “baciti u depresiju”: nedostatak komunikacije s osobom do koje mu je stalo ili bolest koja ga sprečava da otputuje gdje god poželi ili nemoć koja ga može staviti u ovisnost o nekome, pa makar to bili i njegovi najbliži.

Prave opasnosti i izazovi obično ga ne plaše, ali strah od samoće, usamljenosti i ostajanja sa samim sobom izazivaju kod Blizanaca pravu paniku.

Osobe koje pokušavaju da im “ispiru mozak” ili da ih prikuju za jedno mjesto ili jedan posao, čine Blizance vrlo nervoznima, a to je već korak do straha.

RAK

Rak je stalno zbog nečega zabrinut: zbog promjene vremena ili zbog neke loše vijesti koju je čuo, a može biti i zbog promjena na tečajnoj listi.

Iako zazire od šefa, jer se boji njegova promjenjivog raspoloženja, Rak je još više zabrinut za svoju kuću i obitelj, naročito kada sjedi u kafiću s prijateljima (ma kako ironično to zvučalo).

Kod njega je također duboko ukorijenjen strah od magije i nepoznatog, a na listi strahova tipičnog Raka su i strah od depresije i posljedica koje ona ostavlja na njegovu psihu (on intuitivno osjeća da ga nešto uvijek, kad-tad može “stići”, pogotovo ako se ogriješio o nekog).

LAV

Budući da je rođen da vlada, Lav toliko ne strahuje od gubitka položaja na profesionalnoj ili društvenoj ljestvici, ali ono čega se zaista boji je da netko ne pomisli da je on kukavica ili da ga prijatelji i ljudi kojima vjeruje ne ostave na cjedilu.

Ponekad biva pogrešno protumačen u društvu u kojem obično želi pokazati svoju velikodunost i plemenitost, pa mu mnogi zavide gledajući kako da mu, potajice, naude.

Lavu se “diže griva na glavi” pri pomisli da bi ga netko mogao javno ismijati, zbog sitnice ili važne stvari, svejedno. Ako mu imate nešto za reći, gledajte ga u oči.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

1
2
Prethodna objavaOve riječi otvaraju srce za ljubav: Kako obaviti ritual s pismom koji čisti dušu
Slijedeća objavaVrijeme ne postoji – postoji samo naš proces promjene u vječnom Sada
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here